Gość catrineczka Napisano Luty 17, 2013 Chcę zacząć moją córcie uczyć gry na pianinie Mamy już namierzoną nauczycielkę i pianino , pozostało tylko przetransportować pianino i tu pojawił się problem bo nie każda firma chce się tego podjąć a jak już to życzą sobie tyle, że za pianino płacę mniej - fakt, kupiłam go okazyjnie ale bez przesady Jak tanio przewieźć pianino z Torunia do Krakowa? Macie jakieś pomysły lub rady? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igulla 0 Napisano Wrzesień 22, 2023 Najlepiej odezwać się do firmy transportowej, która ogarnie cały transport, bo jednak w takim wypadku trzeba uważać, żeby niczego nie uszkodzić. Odezwij się do firmy Japa&Co, oni mają spore doświadczenie w transporcie tego typu rzeczy, także śmiało się możesz do nich odezwać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosotra 2 Napisano Maj 23, 2024 No pewnie, że Japa&Co Ci pomoże. Oni już wiele razy przewozili fortepiany i inne tego typu gabaryty. Dlatego będziesz mieć pewność, że wszystko zostanie dobrze zabezpieczone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach