Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczona200000

Słabe plamienie zamiast @.. Pomóżcie !!!

Polecane posty

Gość Zrozpaczona200000

Wczoraj wieczorem planowo dostałam @, początkowo myślałam, że to śluz wypływa bo brzuch mnie nie bolał. Okazało się, że to taka jakby krew ale bardzo jasna i w małej ilości.. Byłam pewna, że okres się rozkręci. Rano nadal nic. :( Do godziny 13 była tylko odrobina bez skrzepów i w jaśniejszym kolorze.. Od tamtej pory ani kropli krwi, brzuch boli mnie tak jak bym ten okres miała. Nie wiem co mam o tym myśleć ?

Gość Zrozpaczona200000
?

Gość Zrozpaczona200000
byłyście może w takiej sytuacji ?

Przede wszystkim nie panikuj :) owszem, pojawienie się plamienia może świadczyć o ciąży ale i nie musi. Stres często negatywnie wpływa na miesiączkę. Koleżanka miała słabe plamienie a dopiero 3 dni później dostała okres. Jeśli za 2 tygodnie miesiączka nadal się nie pojawi - zrób test. Jeszcze pytanie: czy masz solidne podstawy by przypuszczać, że możesz być w ciąży?

Gość Zrozpaczona200000
Stosuje tabletki więc niby nie.. ale pierwszy raz cos takiego mi sie zdaza ;/ zawsze okres jak w zegarku, taki sam te same bule itd.. Dlatego bardzo sie boje ;/

Gość jutro dostaniesz okres
jutro dostaniesz juz normalny okres, tez tak mialam, dopiero dwa dni pozniej normalnie juz krwailam,

Gość Zrozpaczona200000
i też stosujesz tabsy ? ja zawsze odrazu mialam normalne krwawienie i to bardzo obfite

Gość jutro dostaniesz okres
nie stosuje zadnych tabsow, poprostu w ciagu calego mojego mieisączkowania w zyciu mialam to 3 raz (a od 20 lat mieisączkuje w miare regularni) Mialam to co ty opisujesz, jedne dzien przerwy czyli czysto a nast miesiączka juz normalna, 3 razy tak mialam

Gość Zrozpaczona200000
obyś miała rację, zobaczę co będzie jutro. Jak macie jakieś pomysły czym to może być spowodowane to będę wdzięczna

Gość Zrozpaczona200000
dalej prawie nic, wczoraj w nocy jedynie taki jeden wiekszy skrzep, a do rana dwie male jasne plamki :( brzuch juz tez mnie nie boli

Gość Zrozpaczona200000
?

Gość Miałam tak samo
i okazało się zagnieżdżaniem zarodka :) dziś 22 tydzień ciąży :)

Gość Zrozpaczona200000
ale zagnieżdzanie raczej jest w środku cyklu, a nie w dniu okresu ? tak mi się przynajmniej wydaje. Robiłam test rano, ale wyszedł negatywny.Co do okresu to za bardzo się nie rozkręcił ;/ Kilka takich większych chyba skrzepów poleciało, i nic po za tym. najgorsze jest to ze pierwszy raz tak mam, ale skoro test neg to raczej na pewno nie ciaza ?