Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfkk

Na jakiej uczelni w gdansku mogę studiować kosmetologie?prosze o pomoc

Polecane posty

Gość kfkk

w internecie tylko widze wyzsza szkole zarzadzania, ale chce dziennie, w okolicy trójmiasta moze byc nawet

Gość MIASIAISAISASAASA
a wyzsza szkola zdrowia i urody w gdyni? jest tam tez kosmetologia z odnowa biologiczna.

Gość ja wam moge pisac
dziekuje, zaraz sobie popatrze. to ja autorka ale nie zmieniam nicku juz

Gość MIASIAISAISASAASA
tylko ze wyczytalam ze trzeba placic za stacjonarne.

Gość ja wam moge pisac
wlasnie tez widze. chociaz to nie ma za bardzo znaczenia dam radę jakos, ale jednak wolalabym na typowym uniwersytecie, chyba pozostaje mi uniwersytet w szczecinie , eh

Gość Blablebleblablebla
Odradzam obie uczelnie, też chciałam studiować w okolicy Gdańska kosmetologię, ale po skontaktowaniu się z osobami, które już tam się uczą oraz opiniach na forum wolałam wybrać jakąkolwiek uczelnię medyczną. Może trudniej się dostać, ale większy prestiż po skończeniu kosmetologii na takim uniwersytecie i innego rodzaju wiadomości. Z resztą, w ogóle jak to brzmi: studiowałam kosmetologię w szkole zarządzania. Głupio, nie? Kosmetologia to nie jest szminka, podkład, cienie itp. ale przede wszystkim anatomia, chemia, fizjologia, biologia i genetyka... wydaje mi się, że tylko na uczelniach medycznych poziom odpowiada wymaganiom tego przedmiotu, bo co innego uczyć się anatomii z atlasów, a co innego z trupa ;) Pozdrawiam!

Gość ja wam moge pisac
Wielkie dzieki za post, jest pomocny!Moglabys podzielic sie wlasnymi przemysleniami? Gdzie studiujesz? Tez sadze ze wyzsza szkola brzmi głupio, mysle by startowac na normalna uczelnie, w koncu od tego duzo zalezy;)