Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eveline * 18

wspólne zycie z Brytyjczykiem

Polecane posty

Gość Eveline * 18

Chciała bym popisac z dziewczynami, które sa w zwiazkach z anglikami . Jakie sa wady i zalety takego "mieszanego" zwiazku .I czym pozytywnie rózni sie Anglik od Polaka .A jakie sa negatywne strony zwiazku z mężczyznami z wysp. Sama od jakiegos czasu spotykam sie z jednym z nich i oczywiście juz widze Jego wady ;) Ale i mnóstwo zalet ;)

Gość fdsdfs
no wiec tak osobiscie znam 3 dziewczyny w zwiazkach z brytyjczykami KAndydatka numer 2 Jedna z nich wyszłą za Brytyjczyka w Polsce zyli kilka lat w Anglii . Niestety pił i nie pracował . Wiec została samotną matką z jednym dzieciekiem .iOd 7 lat nie ma żadnego faceta . Czyli mozna powiedziec ze wyszła za alkoholika , ktory nie miał szans u żadnej Brytyjki. KAndydatka numer 2 . Ona jest siostrą panny numer 1 , która jej zaproponowała chłopaka Brytyjczyka . Nie wiadomo co z tego wyjdzie . kandytaka numer 3 . Zyje z Brytyjczkiem w Anglii trudno powiedzieć jakie są relacje między nimi .. Pomogło ?

Gość fdsdfs
W zasadzie moja rada : Wiekszosc Anglików , którzy podrywają Polki to odpady , które nie mają szans u Brytyjek . Dlatego lepiej miej sie na baczności . Z drugiej strony są tacy, którym można zaufać .

Gość super z brytyjczykiem
ale lepsze to niż jakiś ciapaty zaganiacz turbanów i kebabów... życzę Wam szczęścia, rozmnażajcie się i zasilcie białą rasę kilkoma bladymi dzieciaczkami :)

Gość Eveline * 18
On jest Anglikiem Murzynem, jego rodzice sprowadzili się do Anglii w latach 80tych, on się tam już urodził i mówi tylko po angielsku, ma 193cm, piękną budowę ciała i jest chrześcijanem co najważniejsze ;)

Gość zona_kochana_zona
fdsdfs moim zdaniem twoje kolezanki to odpady za ktore sie wziely odpady z Anglii ja znam piekna polke ktora wyszla za adwokata w Anglii, sa szczesliwi wszystko zalezy jaka kobieta jest ta polka, czym soba reprezentuje :) poza tym co ma wspolnego anglik, rumun czy niemiec? wszystko zalezy od czlowieka tez jestem z cudzoziemcem 8 lat i jestesmy mega szczesliwi, ale sie szanuje i nie ma tu mowy o tym z jakiego kraju kto pochodzi

Gość Eveline * 18
Jest bardzo pracowity

Gość vcxvcxvcx
W Anglii jak w Polsce najlepsi faceci są zajęci . Dla Polek pozostają w większosci odpady.

Gość moj Brytyjczyk
Ja tez jestem w zwiazku z Brytyjczykiem, i od razu mowie, ze nie ma co porownywac nacji. Nie dlatego, ze sie roznia, ale dlatego, ze Brytyjczycy sa tak samo rozni jak Polacy, Rosjanie, czy Niemcy. Mozna znalezc wartosciowego czlowieka ale mozna trafic na drania. Jak wszedzie. :) Co mnie urzeklo, to jego radosc zycia ale nie objawiajaca sie ochota na picie, wychodzenie do pubow, czy sex naokraglo ale zauwazanie piekna natury, szacunek do mnie i mojej rodziny i zauwazanie takze moich potrzeb a nie skupianie sie na jego wlasnych. Nie traktuje mnie z gory, choc to on ma wlasciwy angielki akcent i jest "u siebie" w kraju. Uczy sie polskiego choc nie musi i ogolnie jest bardzo dobrymm czlowiekiem. Jestesmy razem 3 lata i nie mialam powazniejszych problemow z dogadaniem sie. I nie mowie tylko o roznicach jezykowych ale ogolnie. Wada to chyba tylko balaganiarstwo ale to akurat nie zalezy od pochodzenia bo ja tez mam ciagoty :P Powodzenia :)

Gość moj Brytyjczyk
Wszystko od tego zależy gdzie poznałaś swojego, jak w pubie to nie wróżę dobrze, ja mojego poznalam, jak opiekowałam się otyłymi ludzmi i bralismy ich na wycieczki, on ważył wtedy 187kg, a odkad mnie poznał zaczął chudną i teraz waży 120lkgi ciągle ćwiczy ;)

Gość Eveline * 18
WPIS O 9.40 I 9.43 TO PODSZYW

Gość Eveline * 18

Gość Eveline * 18

Gość moj Brytyjczyk
Ktos sie bawi dobrze :P

Gość Eveline * 18
Nie jest pracowity,jest leniem

Gość Marta (pijana)
jak mozna robic "to" z obcokrajowcem? No wiesz:o

Gość moj Brytyjczyk
Madre wypowiedzi poznasz, podszywy jak zawsze beda:P Chyba sie weznme i zaloguje :P Jakby co to juz mnie nie ma a inny "moj Brytyjczyk" to podszyw :) 🖐️

Gość Eveline * 18
moj Brytyjczyk ja studiuje w UK a Jego poznałam w sklepie w którym pracuje :) Jest 6 lat starszy ode mnie i urzekł mnie swoją dojrzałością, poczuciem humoru , urodą i tym w jak sposób mnie zdobywał

Gość Marta (pijana)
Co innego z alkoholikiem, czy kryminalista. Oni przynajmniej "nasi" :O

Gość Sreveline * 18
napisz ze urzekl cie jego portfel mala zdzirko

Gość Sreveline * 18
rodzice wiedza ze sie puszczasz z czarnuchami, co na to ojciec, matka pewnie dumna ze szparka zaspokojona ;D

ale niektórym zazdrość dupe ściska :D Jego portfel szczęścia mi nie da jesli był by draniem

Gość Sreveline * 18
czego zazdroscic ze wygodny angol czarnuch w dodatku rucha sobie jakas wywloke

Gość Sreveline * 18
od kiedy polacy sa tylko biali :O

Gość dfdfdfdf
dfdfdf

Gość Sreveline * 18
ale z ciebie z przyjebany zjeb heheheeh co gorsze :O

Gość no i sie zaczelo :)
Zazdrosc ludzka nie zna granic... Niech tylko ktos napisze za czuje sie szczesliwy, spelniony albo przynajmniej probuje walczyc o szczescie, zaraz zleca sie hieny psujace wszystko :O Czego zazdroscisz? Ze ktos ma lepiej? A kto Ci broni tez miec? Wezcie sie ludzie opamietajcie :O Typowa polska mentalnosc. Polska bo i tu, w Anglii tylko Polacy sobie wilkiem i wrogiem. Moze i jestesmy dumnym narodem, niepodleglym i odwaznym ale w czasach pokoju jestesmy zazdrosni, chciwi, falszywi i podli. Polacy musza miec jakiegos wroga, zeby wspolpracowali miedzy soba dobrze. Bo jak nie maja, to walcza ze soba nawzajem... Zalosne :O