Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JABKADABKA

NA 2 FRONTY

Polecane posty

Gość JABKADABKA

witam. kręce z 2 facetami naraz. są zupełnie inni. jeden jest nieuzalezniony finansowo, jest przystojny lecz do niego nie czuje TEGO CZEGOS. A drugi jest uzalezniony finansowo, ale ciagnie mnie do niego strasznie! Jeden i drugi nie moze beze mnie zyc, nie wiedza ze spotykam sie raz z jednym, raz z drugim., Ktorego wybrac?? Jesli wybiore biedaka bede z nim klepac biede, nigdzie nie pojade, ale bede go kochac. a jesli tego bogatego to bede miala piekne zycie, lecz bez milosci... pomocy!!!!!

Gość NIE ODPISUJCIE MU !!!!!!!!!!!
1/10 💤

Gość kolejny gimbus
w jakim wejewodztwie jeszcze trwaja ferie💤?

Gość JABKADABKA
ktos sie wypowie?

Gość JABKADABKA
sluchaj, mam 22 lata i ferie skonczyly mi sie kilka dobrych lat . więc daruj sobie, pisze powaznie jesli nie podoba Ci sie cos to nie wchodz tu.

Gość Ujmę to najprościej
Jak ten co ma kasę to jesteś dziwką. Jak ten co dobrze bzyka to jesteś puszczalska. I tak źle i tak niedobrze. No gdyby się znalazł dobry ruchacz z kasą................

Gość kontrabas
gdyby się znalazł ruchacz z kasą byłaby puszczalską dziwką :)

widze , ze juz pojechano Ci od dziwek :-D A ja widze to zwyczajnie , jako normalny dylemat .Nikt nie chce zyc w biedzie , tym bardziej , jak ma wybor. Trudny on jest , bo nie mozna ocenic go tu i w tej chwili. Okazac sie moze dopiero po latach . Ten dobrze sytuawany moze miec za moment zly czas , stracic prace , mozliwosci i popasc w tarapaty .Ten niby biedny moze za moment trafic swietna prace, podniesc kwalifikacje i zupelnie fajnie egzystowac . Moze nalezaloby popatrzec perspektywicznie na nich, na swoje piorytety i na swoje mozliwosci .Milosc dzis jest, jutro moze odejsc, badz odwrotnie : jeszcze jej nie ma , ale za jakis czas -kto wie? Najwazniejsza chyba -decyzja , bo 2 srok za ogon sie nie da ciagnac .Musisz wybrac ryzykujac cos w zamian za cos . Albo poczekac na milosc i zaplecze finasowe . Na taka pigulke -wszystko w jednym .

:"nieuzalezniony" od niczego lepszy,tylko takiego to nie masz,heh a tak serio,to do zadnego nie czujesz tego czegos,bo by cie chociaz sumienei gryzlo poczekaj na trzeciego i sama moze zacznij byc niezalezna finansowo,nie bedziesz miec dylamatu

Gość kOenigtigerPanzerKriegvagen
jjjjjjjjjjjjjjAAAAAAAAAAAAA ! szpritzen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! panzer arsch