Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izzzabellllciaa

Przyjaźń z facetem

Polecane posty

Gość Izzzabellllciaa

Dlaczego tak trudno znaleźć chłopaka, z którym można było się jedynie przyjaźń, kolegować? Kogoś takiego jak brat, kogoś, kto nie postrzega nas właśnie jak bratnią duszą, niezależnie od płci?

Gość wiIkowyj,
dzien bez wyprodukowania kilku watkow o przyjazni faceta z kobieta dniem straconym [śpioch}

Gość Izzzabellllciaa
nie postrzega' - postrzega miało być, przepraszam. Nie wiem ile wątków pojawia się dziennie na tym forum odnośnie tej kwestii, natomiast mogę powiedzieć, że ja sama darzę przyjaźnie z mężczyznami wielkim sentymentem i łatwiej mi się z nimi porozumieć niż z kobietami.

Gość apifix
Mówią, że nie odpowiada się pytaniem na pytanie, ale..... dlaczego, tak cholernie dlaczego trudno znaleźć dziewczynę, kobietę, która po kilku mailach nie zniknie w wirtualnym niebycie? Dlaczego Wy drogie Panie boicie się weryfikacji w realu, boicie się faceta, który ma sprecyzowane oczekiwania i ofertę - właśnie bycia kumplem do wypicia kawy, przyjacielem na trudny czas, tylko uważacie, że od razu myslimy o łóżku...?

Gość Najszybszy w mieście
poznasz ich po śpiewie':)

poznasz ich po śpiewie' - ewentualnie po getrach :)

Gość Izzzabellllciaa
Jeśli chodzi o mnie, to właśnie poszukuję kogoś, z kim mogłabym porozmawiać, wyjść na kawę, gdzieś pojechać. Czysto braterska relacja, bez żadnych zabarwień erotyczno - miłosnych, w której jest duża wolność i szczerość wobec tego drugiego człowieka. Dlatego przykro mi, gdy ktoś nie potrafi tego uszanować i na siłę stara się przeistoczyć to w kolejny związek. Przyjaciel ma pozostać przyjacielem, i tyle.

Gość ko ziol
Przyjaźń z kobieta jest niemeska

Gość Izzzabellllciaa
PS. Nie wierzę w znajomości o charakterze wirtualnym, bo tam właśnie jest tak, jak piszesz.

Gość apifix
Izzza....i tak nic z tego, bo pewnie za daleko, bo pewnie i tak skończy się zaraz wątek i jeszcze .....wiele innych ale... ...a może jednak..

Gość Izzzabellllciaa
Hmm, przez neta to trochę takie na siłę, samo to, że kogoś szukasz... To już może wywołać pewną presję. Osobiście wolę jak takie rzeczy przychodzą naturalnie, choć warto zaznaczyć od razu, jakie ma się zamiary.

Gość apifix
...naturalnie...to tylko się rodzimy i umieramy....reszta to ułłuda wolności...zacząć szukać to też trzeba mieć odwagę...aby nie spałzować na półmetku...

idz na koncert stachurskiego, powinnas znalezc tam bratnia dusze, z ktora bedziesz szla niedomknieta przez zycie przy okazji ladujac sie energia sloneczna

Gość Izzzabellllciaa
Wszystkie moje przyjaźnie, jakie nawiązałam do tej pory, wychodziły spontanicznie, niczego z góry nie zakładaliśmy, po prostu okazywało się, że jest jakaś wspólnota duchowa, podobnie myślimy, czujemy i może dlatego potem stawały się to przyjaźnie. Ja osobiście zwątpiłam w sens poszukiwań, zwłaszcza przez neta. Uważam, że w realu ludzi nie brakuje.

Gość Izzzabellllciaa
Czizas - przedawkowałeś chyba "Dosko", kochanie :D

izabelciu :) kochanie :) pozwol elektronom swobodnie krazyc po mozgu bardzo cie prosze

Gość apifix
..to po cóż ten wątek?? szukasz, chcesz być znaleziona, czy tylko nudzisz się w pracy... ...nie pisz nadaremnie... też szukam, lecz zwykle kończy się właśnie tak...niezdecydowaniem "wątkodawczyni":)

Gość Izzzabellllciaa
Nikogo nie szukam, bo jak wyżej wspomniałam, wątpię już, że poznam kogoś takiego. Po prostu się zastanawiam, dlaczego tak trudno o przyjaciela, kumpla, z którym mogłabym nawiązać czystą przyjaźń.

Gość mnkhjk
moglabys podac gg?

Gość Izzzabellllciaa
W jakim celu? Bo wiesz, nie chcę podawać takich danych publicznie.

Gość bajla bajla
czizas Czemu zgrywasz taką hardą sukę? Odbijasz sobie w necie poniżenia doznane w rzeczywistości? :)

Gość mnkhjk
tak popisac,poznac sie troche,40121622 moje

czizas Czemu zgrywasz taką hardą sukę?" - zapewne jestem sfrustrowana :)

Gość apifix
...wróć do swojego pytania i ...no właśnie dlatego...że sama nie jesteś zdecydowana...

Gość Izzzabellllciaa
Wyobraź sobie, że nie uważasz kafe za miejsce, w którym można kogokolwiek szukać. Tutaj można jedynie podyskutować, pogadać, ale nic poza tym.

Gość apifix
...jeśli tak myślisz...nie mam nic do dodania..choć jest to miejsce do szukania...dobre jak każde innne..hej

Gość Izzzabellllciaa
uważam'

Mnie się wydawalo, ze przyjaźń damsko-meska jest niemożliwa, ale się myliłem. Od dłuższego czasu się widujemy, szwędamy to tu to tam, spotykamy na kawie, rozmawiamy godzinamy o wszystkim i tyle, że nam sie buzie nie zamykają. Nawet zwiedzamy galerie w poszukiwaniu jej kosmetyków, czy bielizny heheh. A jednocześnie nie zakochujemy sie w sobie.