Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GajowyMarucha

Facet-zero zainteresowania seksem ...

Polecane posty

Gość GajowyMarucha

Witam Mam problem, od mniej więcej 3 miesięcy praktycznie w ogóle nie mam ochoty na seks. Mam 35 lat, może wcześniej nie byłem jakimś super napaleńcem, ale byłem normalny, co parę dni chciałem się kochać z żoną, no dobra - w sumie tylko w weekendy ale to przez cholerną pracę, żona mnie podnieca, jest bardzo w moim typie a w łóżku też lubi mocne rzeczy, co kręci każdego faceta. Od dwóch lat choruję na alergię, rok temu było już tak żle, że zacząłem brać sterydy antyalergiczne, po prostu bez tego nie mogłem funckjonować w ogóle. Już wtedy zaobserwowałem spadek zainteresowania seksem, ale przeszło. Jakieś 3 miesiące temu zacząłem kurację antyalergiczną, serie zastrzyków, prawie co tydzień zastrzyk, systematyczne zwiękaszanie dawki. I od tego czasu - seks mógłby nie istnieć. Chyba nie trzeba mówić, że to dla mnie dramat. Pytanie : co się mogło stać ? Jakie badania robić, do jakiego lekarza iść ? A może samo się ustabilizuje ? No i czy w ogóle należy łączyć to właśnie z tą kuracją, bo może to co innego.

Gość medus_A
co to za alergia? ja mam co roku alergię na pyłki od końca wiosny do końca lata, czyli dobrych kilka miesięcy muszę coś na to brać, bo inaczej się duszę na lekach przepisywanych przez lekarzy byłam nie do życia, poszperałam w sieci i znalazłam ziołowy lek z Herbapolu, okazał się nie tylko skuteczny, ale nie ma też żadnego z objawów ubocznych leków przeciwalergicznych, które brałam wcześniej może warto zmienić lek na inny? lekarza na innego? Twój lekarz wie o tym, co się dzieje po lekach, które zaleca?

Gość medus_A
no i sterydy - moim zdaniem to wielki syf, lepiej nie brać, jeżeli nie ma absolutnie takiej konieczności i jeżeli nie wyczerpało się wcześniej możliwości innego leczenia

Gość GajowyMarucha
To alergia na brzoze, olche i leszczyne, ale naprawde mocna. Standardowe leki w ogóle na mnie nie działały, dlatego lekarka sięgnęła po sterydy (metypred), choć wcale nie była z tego powodu zachwycona. Pytania które zadałem nadal aktualne - może ktoś akurat potrafi coś doradzić.

Gość GajowyMarucha
No właśnie - w takich przypadkach gdy chodzi o kobiete, w sieci można znaleźć wszsytko, a jak problem ma facet .... cisza, nikt nic nie wie.

Gość medus_A
pewnie dlatego, że to jest forum dla kobiet....więc pretensje są nie na miejscu....