Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomysł na własny biznes

Dajcie mi jakiś pomysł na własny interes?

Polecane posty

Gość pomysł na własny biznes

Mieszkam w Warszawie Oto moje pomysły? -Salon plus/play/t-mobile/orange/heyah -Biuro matrymonialne -Agencja Pracy Pomóżcie mi w podjęciu decyzji?? Zależy mi na waszej opini. Myślałam o jakiejś restauracji ale to chyba wyszło by zbyt drogo. Z tego co mi powiedziała znajoma która posiada sklep spożywczy to na żywności są większe straty niż zyski.

Gość załóz 10 rejestrowanych
nicków na kafetetrii i jechanego 24 na dobe musisz prowokowac wyzywac byc wulgarny i arogancki a sukces gwarantowany

jak powiedziala geslerowa dobrze prosperujaca restauracja to nawet kilkanascie tysiecy zysku dziennie tak ze chyba warto zainwestowac duze pieniadze w ten biznes

Gość to forum o uczuciach
Nie słuchaj bleblaka :o żadne sklepy, żadna gastronomia :o z tego co wymieniłaś to najlepszy jest salon sieci komórkowej działający na zasadzie franczyzy

ja dobrze mowie jak sie wynajmie takiego czlowieka cos w rodzaju tej pani co powiedzialem i on pomoze dobrac kucharzy meniu i wystruj to bedzie prosperowac a jak sie ktos nie zna na biznesie i sie zabierze samemu to moze nie wypalic

Gesslerowa pewnie ma podpisaną umowe z tvnem a wątpie by mnie udało się moją restauracje wkręcić do telewizji :D nie mam tam znajomości.... a ten salon??? musze podpisać umowe np. z playem albo orange? Nad restauracją się cały czas zastanawiam z tym że tutaj mam duże obawy.

nie mowie ze by odrazu ja przeciez sa tez inni ludzie co sie na tym biznesie znaja tylko trzeba popytac i wynajac tak

Gość vhjkbggjkk
Tak tylko na marginesie Ci powiem o gastronomii. Ktos kto nigdy nie pracowal w knajpach i jego pasja nie jest gotowanie i stale doskonalenie sie w tym niech sie za to nie zabiera bo umoczenie kasy i to nie malej jest gwarantowane.

Gość jhhjhkjh
w kazdy biznes umoczy jak sie nie zna na tym

Gość salon telefonów komórkowych
to bardzo dobry pomysł.

Zależy ile masz gotówki na start. Otwarcie salonu telefonii komórkowej to spory wydatek związany głównie z adaptacją i wizualizacją lokalu. Jeżeli stać Cię na to, to startuj, jeżeli nie... to szukaj wspólnika albo innego biznesa ;)