Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fijewhfiu

dziewczyny o skromnej urodzie i z lekka nadwaga-macie faceta?

Polecane posty

Gość fijewhfiu

ja mam 165 i 60 kilo nie jestem piekna ani tez ladna ot taka zwykla,banalna i lekko prymitywna twarz nic nie poradze geny z makijazem lepiej ale szalu nie ma mezczyzni do mnie nie zagaduja nigdy nie zagadywali

Gość fijewhfiu
?

Gość zuuska90
Znam sporo takich dziewczyn i mają facetów :) w jakim jestes wieku?

Gość ja też nie mam
też do mnie nie zagadywali ( poza oczywiscie budowlańcami ) jestem jak powietrze, i to nie tylko dla wysokich przystojniaków, ale dla przecietniaków takich jak ja też

Gość fijewhfiu
l

Gość fijewhfiu
25

Gość fcedj
to nie masz przecież nadwagi..

Gość fijewhfiu
jak nie mam jak mam:o przynajmniej 7 kilo

Gość fijewfjiw
up

Gość byłbym zainteresowany
z mej strony szału nie ma nieśmiały, cichy, dość zaradny (mieszkanie, praca tylko robotnik budowlany ale fachowiec zbrojarz-betoniarz) co prawda już 36 lat. Powodzenia zero a coraz ciężej samemu :( Pragmatyk z doświadczeniem z patologii :O Już tracę nadzieję, bo jak na starość z sił opadnę to pod płotem zdechnę i pies z kulawą nogą nie przejmie się. :( Lepiej razem do brzegu płynąć.

Gość fijewfjiw
ja nie narzekam moge byc sama ale czasem chcialabym " pooprawiać" seks i gdzies wyjsc;) z kims

Gość prawictwo pospolite171
przy twoim wzroscie 165 cm idealna waga to około 53 kg 7 kg do zrzucania to niewiele.. w 3 tygodnie mozna

Gość hahahahhahdebilka
a co ty se myslisz ze beda zagadywali do jakiegos paszteta?

Gość fijewfjiw
no wlasnie wiem:( ze jestem paszczetem dlatego pytam jak sobie radza inne takie jak ja w 3 tygodnie 7 kilo? ciekawe jak

Gość jakiś prawiczak
będzie wyliczał ile wynosi idealna waga kobiety...spójrz najpierw na swoje wymioary

Gość fijewfjiw
.

Gość fijewfjiw
przeciez wiem ze jestem gruba:o mam wielki biust z tej grubosci:( ale i tak zadnego to nie ciekawi

Gość ja też nie mam
ja już się chyba powoli godzę z tym że będe sama, na studiach i w pracy nikogo nie poznałam, a żeby poznać kogoś "na mieście" - w pubie, kinie itp jestem za przeciętna i już na nic nie liczę

Gość NNNNNNOu
ja mam 167 cm, waże 65 kg mam cellulit krzywe nogi, brzydkie włosy, krzywe zęby, małe oczy, duży nos, niezbyt ładną cerę, mały biust i nieciekawą figurę. nie mam faceta, nigdy nie miałam, jestem sporo po 20

Gość Ktga
Up

Gość barnej
Jak masz przeciętną twarz to nie ma tragedii. Wystarczy nauczyć się fajnie ubrać, umalować i przede wszystkim poćwiczyć - super ciało może mieć prawie każdy. No ale to wymaga wysiłku - lepiej narzekać na geny :)

Gość przez internet najlepiej
tam jest pelno niesmialych facetow pasztetow, ktorzy patrza na opis w profilu typu zainteresowania, zdjecia wskazujace na tryb zycia, np. podroze, zwierzaki, jakis sport w tle jak i rowniez poczucie humoru.na imprezach na miescie patrzy sie wylacznie na urode, no bo przeciez nie masz na czile napisane IQ ani jakie masz ciekawe hobby, jak nikt nie zagada bo nie wygladasz jak modelka, to nie pozna i twojego poczucia humoru.W necie tak, nie wie tak naprawde jak wygladasz, bo fotka zwykle calej prawdy nie pokaze, poznaje cie po wnetrzu

Gość to ja tak
168 cm, 63-64kg, facet jest - każda potwora znajdzie swojego amatora, nie martw się :)

Gość Ktga
Oby

Gość Ktga
Oby

Gość kolejarka zdrowotna
masz nadwagę? ja mam 160 wzrostu i jakieś 58 kilo bo właśnie przytyłam ale nie uważam, że wyglądam jakoś tragicznie, po prostu nie zwracam na to uwagi i cieszę się zyciem a faceci na mnie lecą, patrzą na ulicy, zaczepiają na imprezach itd. Ale mam własnego, więc to tylko takie małe umilenie żywota :)