Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tangerine911

Randka- wstydzę się swoich zębów:(

Polecane posty

Gość tangerine911

Mam brzydkie zęby, wysłałam mu kilka zdjęć, ale bez uśmiechu i tak naprawdę on nie wie jakie mam te zęby. Są krzywe i jedynki mi trochę wystają :( Boję się uśmiechać przy nim bo zobaczy te okropne zęby i po spotkaniu zapewne już nie odezwie... Ogólnie jest mną bardzo zauroczony, gadamy od 2 miesięcy, on też mi się podoba. Ale te cholerne zęby. Planuję założyć aparat ale dopiero za jakieś 3 miesiące, nie wiem czy do tego czasu delikatnie odmawiać spotkań i przedłużać do momentu aż będę miała aparat. Niby banalna sprawa ale boję się bo tak mi na nim zależy. Czy zęby mają duże znaczenie dla faceta mimo,że wszystko inne w wyglądzie dziewczyny jest ok?

Gość jaroslaw2356894
Nie przejmuj sie zebami dla nas najwazmiejsza jest pupa i cyce i wmiare ladna twarz.

Gość marian hejter
nie przejmuj sie tez postem powyzej, dla okreslonej grupy facetow tylko dupa i cycki licza, jesli sa krzywe to poł biedy, wazne zeby były zdrowe, jak teraz cie taki facet nie zaakcpetuje to tym bardziej jak bedziesz starsza, masz czysta sytuacje

Gość jack ill
ważne, żeby były zadbane i zdrowe

Gość mjbh
Jeśli Twoje zęby nie są jakieś totalnie obrzydliwe, to pewnie nie zwróci na nie uwagi.

Gość tangerine911
dziekuję za szczerość :D

Gość prawictwo pospolite171
nie potrzebnie .

Gość Matłoka
wsyskie cy ?

wyrwij, nie będzie powodu do wstydu, tylko załóż gibis

"Nie przejmuj sie zebami dla nas najwazmiejsza jest pupa i cyce i wmiare ladna twarz." a nogi? nogi mają być proste

Gość NNNNNNOu
zanim zobaczysz efekty działania aparaty też minie troche czasu nie ma się co stresować, może jestes przewrażliwiona na tym punkcie??? też mam krzywe zeby ;-)=

Gość NNNNNNOu
a ja mam krzywe nogi, krzywe żółte zęby, małe oczy, duży nos, cellulit, zniszczone włosy, nudną fryzurę, trądzik, bardzo jasna karnację, mały biust. taka prawda. ale nie mam chłopaka. chyba nikt mnie nie chce;(

Gość zęboloszka
Ja bym go zbywała do momentu założenia aparatu. Miałam podobną sytuację. Znałam gościa od kilku miesięcy, był we mnie zauroczony, a ja cała się trzęsłam na myśl o spotkaniu. Mimo wszystko zdecydowałam się. Jest we mnie zauroczony już od kilku lat, ja w międzyczasie założyłam aparat. Szczerze? Dopiero wtedy poczułam się pewna siebie, jakbym wygrała milion dolarów! Skoro mówisz, że zakładasz za trzy miesiące, ja na Twoim miejscu bym poczekała :) Nie jest długo, ale jak komfortowo się poczujesz.

Gość blondynki są brzydkie
uważaj byś mu chuja nie porysowała, niczym innym sie nie przejmuj

Gość tangerine911
Na randke pozycze sztuczna szczeke jaka została po mojej zmarłej babci

NNNNNNOu W większości faceci nie wiedza co to cellulit, mały biust dla większości też nie stanowi problemu, nie ważne czy małe oczy, ważne by był w nich ten błysk:) Z włosami możesz dojść do ładu, są odżywki, farby i inne rzeczy, nie znam się;p tak wiec parę twoich zmartwień odpada już na starcie:)

Gość NNNNNNOu
Martin - dziękuje za dobre słowo. Może i faceci nie znają tych trudnych słow typu cellulit - ale nie jest tak że go nie widzą. określają taką osobę słowem Pasztet. co do włosów - nie chcesz wiedzieć ile kasy wydałam na kosmetyki - mam włosy farbowane i sianowate, wierz mi nawet genialna maseczka za 165 zł z "gówna złota nie zrobi" nie mam tego błysku w oku, jak patrzę na siebie w lustrze widzę tępą, szarą twarz. nie ma we mnie absolutnie nic seksownego, co potwierdza skala zainteresowania moją osobą ze strony facetów;))

NNNNNNOu Jeszcze jesteś, to chciałem dodać, ze na trądzik też są jakieś toniki czy kij wie co,a jak chodzi o jasną karnacją, to niektórzy faceci lubią ten typ urody:) Myślę, że powinnaś siebie polubić:) Więcej się uśmiechaj i bądź bardziej otwarta:)

Gość tttttttttt
wspólczuje wam dziewczyny;) ja na waszym miejscu bym się załamała będąc takim pasztetem. na szczęście mi natura nie poskąpiła urody;)))

Gość NNNNNNOu
Martin - może trochę przesadziłam z tym trądzikiem;) nie jest aż tak źle. dzięki za porady, ale naprawdę, kosmetyki, wspomagacze, tabletki i mazidła do ciała i włosów nie działają cudów - może wierzysz w reklamy bo jesteś facetem;)) staram się dbać o siebie ale i tak jestem niezadowolona ze swojego wyglądu.... aha i nie lubię się uśmiechać bo mam krzywe zęby.

Gość esia lat 3[życzliwa]
wybij sobie zęby i będziesz miała z głowy albo on ci je wybije jak się zorientuje, że wpuściłaś go w maliny:classic_cool:

NNNNNNOu W reklamy nie wierzę;/ Ale są raz preparaty raz zadziała ten, raz ten. Polub to w sobie czego nie da się zmienić, a to co się daj popraw:) Skoncentruj się na sowim rozwoju,a nie zadręczaj się tak, bo to nic nie da:) A ile masz lat??

Gość one way only
U mnie dwa razy byś odmówiła spotkania lub raz odwołała to byś była spalona na zawsze. Nie wiem w czym masz problem. Idź albo będzie na tak albo na nie. Ja przez rok dostałem 30 koszy od dziewczyn i jakąś żyje.

Gość tangerine911
wiem, że na efekty trzeba będzie czekać ale przynajmniej będzie widział że będę miała te zęby proste;) są białe, zdrowe ale krzywe;/ nie znalazłam w necie podobnych żeby wam pokazać. Z drugiej strony 3-4 miesiące nie wytrzymam żeby go nie widzieć, i on może już stracić zainteresowanie skoro kilka razy odmówię bo niby będę miała ważne sprawy... Nie wiem może go uprzedzić że mam brzydkie zęby? Czy iść na żywioł?

Gość NNNNNNOu
Martin -> mam ponad 24 lata ;(

Gość one way only
To ja teraz wiem dlaczego laski z netu nie chcą się spotykać i odwołują spotkania. Każda coś ukrywa. PS Jak chłopak jest zdesperowny lub bardzo bardzo mu się podobasz to może i poczeka ale jak ma duże powodzenie to przez ten czas pozna kogoś innego. Uzna że tylko sie dowartościowujesz pisząc z nim a wcale nie chcesz się spotkac.

Gość tangerine911
zawsze byłam wyśmiewana przez brata z powodu moich zębów, mój ex też nie szczędził uwag na ich temat. Przez to teraz moje obawy. Dlaczego rodzice mi nie założyli aparatu jak byłam mała :O

NNNNNNOu Rozumiem, ze to twój kolejny powód do zmartwienia?? W sumie nie wiem dlaczego, młoda jeszcze jesteś dziewczyno. Jeżeli się polubisz, to chociaż, jak będziesz przeciętna z wyglądu,a coś sobą reprezentujesz, jakiś poziom jako osoba, to na pewno uda Ci się znaleźć normalnego faceta. Tylko nie panikuj, nie zadręczaj się tak i więcej pozytywnego myślenia:) I zapomnij o określaniu się jakimś pasztetem czy coś, bo to chore jest;/

Gość zęboloszka
Nie uprzedzaj go. Może na spotkaniu się mało uśmiechaj? Potem mu najwyżej powiesz, że chciałaś być tajemnicza ;) Albo jak zaproponuje spotkanie, powiedz mu, że się wstydzisz. jak zapyta dlaczego, to mu jakoś wytłumacz. Ale nie z grubej rury typu "bo wiesz, mam tak chamsko powykręcane zęby"..

Gość joasnsaa
daj zdjęcie to się zastanowimy. skoro miałaś już chłopaka to może nie jest tak źle? z jednej strony ja by, poczekała, może to faceta odrzucić ale może to tez zadziałać w druga strone. głupio teŻ żeby myślał że jakiś smutas z Ciebie. daj zdjęcie bo tak to możemy gdybać. jak on wgl wygłada jest z niego jakieś super ciacho? pewnie też ma wady jak każdy.. a do NNNNNNOu.... solarium stosowane z umiarem wysusza pryszcze i nadaje skórze ładny kolor. z UMIAREM!!!