Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sshhaammee

poca mi sie rece !!co mam zrobic ?

Polecane posty

Gość sshhaammee

Gdy jestem w szkole moje ręce anutomatycznie staja sie lodowate sine i spocone..masakra totalna.Nie wiem co mam robić! Przez to staje się mniej pewna siebie a nawet najmniejszy dotyk innej osoby Jestpowodem do wielkiego wstydu i skrepowania..co mam robic ?

Gość prawictwo pospolite171
powinno ci się coś innego pocić :classic_cool:

Gość sshhaammee
Nooo taa..powiedz mi co -,-

Gość s89
Gdy nie musisz to nie trzymaj nic w rękach, ale to stres na 100%. Masz jakieś problemy w szkole? :classic_cool: Rozmawiałaś z pedagogiem? :)

Gość sshhaammee
Problemy tylko typu ..czy mnie babka spyta czy nie.. Ale co na to poradzic?

Gość sshhaammee
A no i tak .powodem stresu jest sam moj problem ..nie moge przestac o tym myslec

Gość botygart
potrzyj w rękach trochę mąki.

Gość sshhaammee
Na lekcji?

Gość botygart
To nie nosisz ze sobą mąki? ja zawsze noszę kilo w plecaku..

Gość sshhaammee
No jakos nie :D

Gość botygart
to kup sobie talk w aptece. Albo noś tą mąkę. Jak ci się nie mieści pośród książek, to chociaż odsyp w kieszenie.

Gość sshhaammee
Talk co to

Gość sshhaammee
?

Gość Antidral
sobie kup w aptece :) poczytaj o tym specyfiku w necie... Mi uratował życie :) powodzenia

Gość sshhaammee
Ale to na dlonie ci to pomoglo czy gdzie ?no i ile to kosztuje?

Gość Antidral
jest na dłonie,stopy i pachy,mi się pociły dłonie i stopy,problem zniknął-mam suche skarpetki i suche koszulki :)

Gość Antidral
kosztuje około 27-30zł mi wystarczył na dwa lata,bo przez pierwszy miesiąc używałam dwa razy w tygodniu a później co miesiąc,co dwa miesiące bo się nie pociłam

w aptekach sa rozne specyfiki wlasnie typu antidral etiaxil do nich organizm niestety sie przywyczaja teraz weszly tabletki na nadpotliwosc nie wiem jaka jest ich skutecznosc napewno podstawa sa swieze bawelniane i czyste ubrania ktore codziennie trzeba zmieniac przestrzegac zasad higieny no i kontrolowac stres ale w szkole to ciezkie moze psychoterapia

Gość sshhaammee
Dzieki ..chyba z tym antidralem sprobuje bo masakra albo bede brala jakies tabletki na nerwy

Gość sshhaammee
Dzieki ..chyba z tym antidralem sprobuje bo masakra albo bede brala jakies tabletki na nerwy

Gość Antidral
możesz też spróbować moczyć dłonie w szałwii i pić przynajmniej 1 herbatkę dziennie z tego ziółka,szałwia ma właściwości przeciwpotliwe... co do lekarstw to można bez recepty kupić Perspiblock choć na mnie on nie działał w ogóle. W Rossmanie idzie także kupić mydło-kosztuje około 6zł-zapobiega nadmiernej potliwości,jednak nazwy Ci teraz nie powiem bo kompletnie nie pamiętam.Ale jak przeszukasz różne mydła w kostce to na pewno wpadnie Ci w ręce :) Pocieszę Cię,że jak ja chodziłam do szkoły to o takich cudach pojęcia nie miałam i nie raz zalewałam się potem co było strasznie krępujące :(

Gość sshhaammee
Nom to jest strasznie krepujace ale dzieje mi sie tak tylko w szkole jak na przerwie wychodze do sklepu albo cos to mam te rece suchutkie

Czesc.Mam do ciebie pytanie czy cos ci pomoglo na te pocenie rak.Ja mam ten sam problem i niewiem jak sobie z nim poradzic :(

Gość goszanna
Może to ze stresu, bo często to też jest jeden z objawów. U mnie było podobnie, miałam tak przed każdym ważnym egzaminem albo inną stresową sytuacją, do tego dochodził ból brzucha i brak apetytu. Po nervomixie było lepiej. Teraz staram się bardziej wrzucać na luz i tłumaczyć sobie , że wszystko będzie dobrze :) I rzeczywiście to pomaga.

Gość Jonkaf
Ja równiez miałam ten problem ,gdy tylko wiedziałam ze bede musiała sie z kims witac i podać dłon ręce od razu robiły sie wilgotne Na szczęscie mam to już z głowy aż załuje ze dopiero teraz bo moje życie inaczej by wyglądało nie omineło by mnie wiele ciekawych spotkań,imprez... Napisz do mnie jonkaf@wp.pl powiem Ci co i jak , nie uwierzysz ze coś takiego prostego po kilku dniach spowoduje ze Twój problem zniknie