Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

czy ja pojadę kiedyś na TOMORROWLAND? to moje marzenie :(

Polecane posty

teraz jest połowa lutego i czytam sobie,że co? że już bilety sprzedane :O do 14 lutego...spoznilam sie 4 dni :O

Gość oszcząąą
I tak cie nie stać.A jak będzie stać, to pojadę z tobą :)

Stać mnie...wolałabym wydać te 3 tysiące na to niż na jakiś wyjazd do egiptu czy innego plebejolandu :(

Gość anonimowy dobroczyńca
oby Twój blog przebił ilość wyświetleń bloga wawruszki :classic_cool:

Gość Student Adam
Czkawko moja kochana, dedykuję Ci tą piosenkę :( http://youtu.be/FO5ovrAsO4A Zmień Victorie na twoje imię, które doskonale znam :(

Gość ja bym chciala
isc na balet jezioro labedzie :(

nie podoba Wam sie mój blog? :( 😭 co taka cisza...o czym chcielibyscie żebym pisała? oprócz tego,że bede wpisywac te same myśli co na kafeterii.. ? i kopiować najmądrzejsze topiki (nie tylko moje:D)

Gość anonimowy dobroczyńca
wstawaj tam swoje zdjęcia i rób coś o modzie :classic_cool:

przeczytałam "coś o mordzie" :O nie no moje foty? chyba to nie przejdzie... chyba,że foty ciała bez twarzy ale przecież to nie roksa :D

Gość Student Adam
Żaden hotel, gronkowiec dał ci się we znaki :(

Gość nosaczek:)
dołączam się, też jest to mim marzeniem. ale zadowole sie też kazantip :P ;)

Gość ixyyyyyyyyyyy
swietny blog czekam na wiecej niusow z kafe moze jakies wieczorne podsumowania tego co sie dzialo? albo opisz kilka najwiekszych afer w historii kafe? pamietam, ze kiedys powstal blog kafe-kwiatki czy cos takiego, ale szybko go porzucono :( mam nadzieje, ze TY nam tego nie zrobisz

Gość upSideTrick
Pani Czkawka [ Stać mnie...wolałabym wydać te 3 tysiące na to niż na jakiś wyjazd do egiptu czy innego plebejolandu] v v v Twoja sprawa...ale jeśli przedkładasz nad spokó,relax,wygodę,wodę,słońce i ciepłą plażę, obecność na jakimś masowym wygibie gdzie przez większość czasu stoisz w tłoku i ścisku z bandą jakiś wypacykowanych,naćpanych frajerów i dziwek z plazdyku,które chcą się tylko pokazać...w dodatku jeszcze nie mogąc się w spokoju odlać lub wysrać spokojnie....to oznacza tylko jedno.Jesteś jeszcze dzieckiem.

na Kazantip też bym mogła! ale bym się chyba trochę bała...jak weszłam na ich fejsa to :O przerażające...jakby orgia tam się miała odbywać, a ja okej lubię dobrą zabawę, ale jestem porządna (nudna) z tych filmików Tomorowlandowych to widać pozytywną energię, grzeczną młodzież :) jeszcze na maydaya musze w koncu jechać, 2013 w koncu bo od 2 lat o tym myślę...

fajansiarzu - nie umiem śpiewać ... :( ale mogłabym kręcić filmiki! :D tylko nie umiem ich potem wrzucać :O i mam tylko komórkę... :O piosenki zaraz posłucham student - fakt, choroba poczynila w moim mózgu wielkie spustoszenie ;(

ej fajne to nawet, to stare Kombi? Twoja sprawa...ale jeśli przedkładasz nad spokó,relax,wygodę,wodę,słońce i ciepłą plażę, obecność na jakimś masowym wygibie gdzie przez większość czasu stoisz w tłoku i ścisku z bandą jakiś wypacykowanych,naćpanych frajerów i dziwek z plazdyku,które chcą się tylko pokazać...w dodatku jeszcze nie mogąc się w spokoju odlać lub wysrać spokojnie....to oznacza tylko jedno.Jesteś jeszcze dzieckiem. -no dobra, przekonałeś/aś mnie ...argument o niemożliwości defekacji w spokoju jest najlepszy :D że jestem dzieckiem?! :) ale cool 🌼 :) ale jak bede stara to nie bedzie mi wypadało tam jechac ;(

Gość czyrak24
Czkawka skarbie śpisz? :classic_cool: