Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Opowiem Wam mój sen sprzed kilku nocy! o Studiowaniu ...prawa!

Polecane posty

Śniło mi się,że kogoś z kimś szpiegowałam, miałam przystojnego partnera ;) i nagle dowiedziałam się tego dnia,że mam egzamin z prawa! poszłam bez nauki, na miejscu nie wiedziałam co i jak...w końcu dostałam arkusz...sala była pełna...pierwsze pytanie wydało mi się łatwe, bazowałam na mojej wiedzy... postanowiłam wtedy,że jak zdam ten egzamin to bede kuć dalej i zaliczę egzaminy i pochwalę się rodzicom,że studiuję prawo :) Sennik : prawo : "studiować prawo: łatwo znajdujesz się w każdej sytuacji, to sprawia, że sukces przychodzi ci łatwo " - coś w tym jest :) Sennik Egzamin -" Decydujący okres. Otrzymasz lepiej płatne zajęcie, nowe stanowisko, silne przeżycia, wzruszenia, emocje. Po ciężkiej walce osiągniesz sukces, najczęściej oznacza samokrytycyzm, chęć sprostania w życiu standardom moralnym lub intelektualnym; masz wysokie ambicje "

jezzcze litery A-H A: jako litera drukowana, napisana, namalowana bądź przedstawiona plastycznie: dobry początek we wszystkich przedsięwzięciach H:o tej literze nie napisano nic ;(