Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakałowe oko

Zgadnijcie kim jestem.

Polecane posty

Gość kakałowe oko
?nie wierze, ze nikogo nie interesuje ciąk dalszy

Gość kakałowe oko
to cudownie usłyszeć po latach, że moji idole zawsze są moimi idolami, myślalam, ze juz mnie nie pamiętacie. Witajcie w moim nowym życiu, pewnie pytacie co u mnie, a więc jestem na bezrobociu. NIeługo otrzymam swój pierwszy zasiłek hiehiehie se zaszaleje, już sobie buty upatrzyłam za czterysta polskich nowych złotych prosto od panstwa

Gość Już kilka razy było napisane
że Drżoana a Ty dalej drążysz. Ludzie Cię przejrzeli a ja to po drugim poście już:)

Gość kakałowe oko
jagenka dalej w butyku siedzi, mało tego podwyżkie dostała i tera ma podobno 1200 zł, taka to se pożyje.

Gość kakałowe oko
gdzie drąże tempa dzido? czytać nie umisz? Jestem drzoana, masz przyjrzyj się uważnie. lepiej?

Gość GxxxxDD
Jeśli jesteś "fiel"to się tym nawet nie chwal.Projekt "fiel"to powód do wstydu a nie do jakiejkolwiek dumy czy zadowolenia. "Fiel"to żałosna padaka.Żałosna i żałośnie nudna.

Gość kakałowe oko
jestemj fiel jestem fiel w nosie gil w nosie gil, co nie poniedziałek ona wróciłaś zgniła mendo żeby dalej zatruwać zycie innym? Jak tam we wrancji pod biurkiem? dalej uprawiasz miłość po francusku?

Gość kakałowe oko
zwolniłam się, psychika mi siadła w tym sklepie, baby mnie wykączyły. nie polecam nikomu, do dzisiej jak widze kobiete co ma reklamówkie z długimi uszami to unikam jak ognia.

Gość kakałowe oko
Kołbi odpisz!

Gość kakałowe oko
odpis zno!

Gość kakałowe oko
bioze boze boze o maj gudness dlaczego nigdy sie nie odzywasz jak pottam. cienszko jest odpowiedzić na pytania? i ja juz nigdy nie odpowiem, teraz bedzie zero erekcji z mojej strony. zegnam