Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuniec swiata

seks z żonatymi - czy powinnam mieć wyrzuty?

Polecane posty

Gość hankaaaas
a ja Ciebie autorko nie oceniam, chciałabym z Tobą porozmawiac na meilu, bo tutaj nas wszyscy zjadą, a mam podobny problem...

Gość scott dixon
no ja tez tak mialam ze sie spotykalam z 2 czasem 3... tylko z ta roznica ze ja nadal mam meza...

Gość kuniec swiata
hankaaaas - co z tego, że nas zjadą? inny punkt widzenia tez sie przyda

Gość magdabarc
JA SAMA MAM PRZYJACIÓŁKĘ KTORA SPOTYKA SIE Z MĘŻATYMI -MOŻE SPOTYKA TO ZA DUŻO POWIEDZIANE. WIEM JEDNO,ŻEBY NIGDY NIKOGO NIE OCENIAĆ, BO SAMI BEDZIEMY OCENIANI. MOŻNA POWIEDZIEĆ RAZ CO SIĘ NA TEN TEMAT MYŚLI I TYLE. SAM CZYTAŁAM OSTATNIO NA BLOGU ZKOBIETAMUDOTWARZY.BLOGSPOT.COM NA BLOG SPOCIE WPISY, O ZWIĄZKACH, ŻE WŁASNIE TO DZIAŁA I TAK ROBIE;)

Gość kulturria
ale ja kiedy bzykam sie z mezem nie wnosze do lozka naszych problemow :O co ma jedno z drugim wspolnego? poza tym jakie problemy?bo kasy nie ma?bo dziecko chore?bo mam pryszcza?bo babcia chora, ktos umierajacy?jaki problem moglby mi zaklucic dobry sex??? nie rozumiem tego. Ja znowu nie wyobrazam sobie sexu z obcym, bez tej otoczki, zaufania do niego,jego szacunku, oddania... nie zrobilabym tego wszystkiego co robie z moim :P jakiemus obcemu :O

Gość kulturria
a powiem ci autorko ze moja jedna z kolezanek znalazla sobie innego kolege , ktory chyba sie w niej zakochal i teraz kochanka kotrego miala 2 lata ,puszcza kantem :) biedny bedzie zawiedziony :( hehe

Gość joanna z katowiz
ależ skąd :D wyrzuty przyjdą jak twój będzie walony przez takie cizie jak ja :P

Gość kulturria
moim 2 kolezankom ,zalezy im na stalym zwiazku, nie wiem jak jest u ciebie, ale one bylyby szczesliwe maja u boku stalego faceta, jedna jest prawie jak zdesperowana, to ta ktora sie wkurza ze to on ustala gdzie i kiedy

Gość kuniec swiata
po prostu jak miałam pretensje do męża, o jakieś pierdoły nawet, to coś się we mnie buntowało przeciwko sprawianiu mu przyjemności. nie będąc w związku nie mam takich problemów.

Gość kuniec swiata
a jeśli chodzi o stały związek to jeszcze nie odpoczęłam po małżeństwie. zresztą nie chciałabym na pewno być z żadnym z tych facetów. tylko młoda już nie jestem i wszyscy mi przypominają, że już czas na dzieci :-D

Gość hankaaaas
Ja Cię nie oceniam.... U mnie było tak,że mąż prawie mnie zdradził, wybaczyłam, ale siedziało to we mnie. I też mówiłam nigdy z żonatym i brzydziłam się tym, do czasu aż jego poznałam. Ja się zakochałam on też, trwało to niecqały rok, ja to zakończyłam, bo to była chora sytuacja. Teraz zadecydowałam odejsć od meża, jesteśmy w separacji.... Teraz jak na złość sami żonaci się krecą wokół. Poznałam T, zauważyłam ze tez nie jestem mu obojetna, ma zone, ale mam wrazenie ze chodzi o seks, chciałabym sprobować, tylko seks nic wiecej....jak to zaproponowac lub dac jemu do zrozumienia?

Gość cóż......
ty nikogo nie zdradzasz.

Gość scott dixon
no ja mam podobnie jak ty... w sumie tylko czekam az mezowi odechce sie tego malzenstwa, bo mi juz dawno nie zalezy... tylko szkoda mi coreczki bo jest wspaniala i moze dlatego jeszcze od niego nie odeszlam...

Gość kulturria
kuniec swiata, to sie nie dziwie ze sie psulo i skonczylo, w malzenstwie nie ma ze boli, w jednym z polskich filmow "OH KAROL2" ojciec na rocznicy slubu dal recepte na udane malzenstwo i tego sie trzymam, "sex codziennie i nie z boli dupy czy glowa czy grypa. Musi byc sex!" bo jak juz wyzej napisalam, facet jak nie ma sexu to tak jakby z gownem w dupie lazil, tak sa zbudowani, a my kobiety musimy im to zapewnic, ja mowie o stalych zwiazkach, nie przygodnych numerkach, chociaz dla niektorych to bez roznicy, ale kazdy zyje jak chce :)

Gość kuniec swiata
no dobra, za jeden numerek płacą mi. Zalezy od ich humoru 100-250 zł. Spotykam sie z dwoma, wiec miesiecznie moge tez ładnie dorobić. dziewczyny litosci. Penis to penis do cholery jasnej. wibrator mi za to nie zapłaci ;P

Gość kulturria
scott dixon, biedne dziecko, nie wyobrazam sobie moich dzieci bez nas 2!!!a potem dziecko z obca baba albo obcym facetem, zniszczysz jej psychike, i nie mow ze "takie zycie", bo to ty jej takie zycie stworzysz!!!!!!!ty i twoj maz!!

Gość scott dixon
za to klocac sie codziennie z mezem to nie zniszcze jej psychiki? takie sytuacje zawsze sa ciezkie i nie wiadomo co wybrac...

Gość Lo matko
Gorzej niz w sredniowieczu:) buhahha .Facet jest tak zbudowany ? No jak ? Nie dziwota ze faceci to teraz cioty .Bo zamiast kobiet maja nianki .Biedne misie .Nie dostana codziennie to juz leca do innej ? No zesz .A czytajcie dalej te gazetki redagowane prze zniewiescialych misiow ,ktore wmawiaja wam ze za wszystko odpowiedzialna jest kobieta .Misie noo sama nazwa waszych ciot na to wskazuje ,ze to tylko bezwolne przytulanki a nie odpowiedzialni Mężczyzni .

Gość kulturria
"lo matko" a niby co ma wspolnego budowa i fizjologia faceta ze wspolczesnoscia a sredniowieczem?? a, no tak teraz sa geje , kazdy ma wybor :D oczywiscie w terazniejszych czasach moze sie latwiej wykastrowac, moze sobie obcicac , medycyna poszla tak do przodu ze zawsze latwiej jest znalezc jakies rozwiazanie wy szukacie facetow-psow do zycia, a tym czasem 90% sukcesu zalezy od kobiety, spokorniejcie, od czasu do czasu zadbajcie o niego jak o wlasne dziecko , zrobice lodzika a facet stanie sie takim o jakim marzycie, tylko trzeba dupe ruszyc, a nie cale zycie czekac na frajera!!!!! feministki

Gość to forum nie powinno się nazyw
ać kafeteria tylko kurwiarnia.pl:)

Gość kulturria
scott dixon mala sobie o wiele latwiej poradzi z klucacymi sie rodzicami a nizeli z rozejsciem, wierz mi , mam w rodzinie taka sytuacje, u meza , mala panikuje za kazdym razem kiedy mama albo tata wychodzi, PANIKUJE, placze,. wyrywa sie, niemily widok, wrecz serce rozrywa, moi rodzice sie tez czesto klucili, w lozku godzili :) nie bylo to dla nas mile, ale mam mame i tate i zdrowa psyche

Gość kulturria
to forum nie powinno się nazyw ać kafeteria tylko k**wiarnia.pl ja pisze o stalych zwiazkach, kobieta mezczyzna, maz zona, wiec dlaczego kurwiarnia.pl??

Gość Kobieta3
Cóż za zakłamane twierdzenia tu padają ! Tak jak każdy facet potrzebuje urozmaicenia tak samo każda kobieta. Każda z Was się oszukuje. Każda kobieta potrzebuje seksu Efektem tego że żyjecie w ciągłym kłamstwie są właśnie tzw "zdrady". Ale to nie są zdrady. Nikt Was nie zdradził. Po prostu monotonia jest prędzej czy później nie do zniesienia. Albo z innych powodów mąż czy żona szuka odmienności. Te Wasze "moralności" wypchane są własna bezradnością. KUNIEC SWIATA jest tu tą z nielicznych normalnych. Każda z Was jest tu dlatego że jest coś takiego jak seks. A seks jest dla ludzi. Monogamia została Wam wmówiona. Pobożność jest dobra dla sekt - zakonów, kościołów, zakonnic. Chociaż nigdy nie uwierzę że pod sutanną czy habitem nie było seksu. To dopiero jest zakłamanie samego siebie . Pozdrawiam.

Gość gość
A ja wręcz przeciwnie, nie czuję potrzeby uprawiania seksu codziennie z innym, bo monotonia jest nudna. Tylko, że dla mnie seks jest dopełnieniem uczucia, nie wyobrażam sobie, żeby dotykał mnie obcy facet, dla którego jestem jedynie workiem na spermę, a po wszystkim on idzie do żony. Przecież to poniżające. Ja bym się czuła jak prostytutka, tyle, że darmowa. Uważam, że będąc z kimś, kogo się naprawdę kocha, seks nigdy się nie nudzi, jest cudowny pomimo tych wszystkich problemów dnia codziennego, które jednak pokonujemy RAZEM. Taką osobę trudno znaleźć, dla mnie jest to mój drugi mąż. Ale nawet będąc z tym pierwszym, pomimo, iż nam się nie układało, nigdy nie poszłam "się pocieszyć" z innym.

Gość gość
Ja jeszcze jestem bardziej w stanie zrozumieć sytuację, gdy dwoje ludzi się zakochuje w sobie, a jedna osoba jest w związku lub w małżeństwie. Powinni się rozwieść, ale coś tam stoi na przeszkodzie...nie popieram takich układów, ale staram się zrozumieć. A czysty seks na boku to dla mnie zwykłe k***wstwo i tyle, zarówno z jednej jak i drugiej strony. Autorko, skoro jesteś sama, wybieraj singli, dlaczego pchasz się do łóżka żonatym?

Gość gość
w malzenstwie nie ma ze boli, w jednym z polskich filmow "OH KAROL2" ojciec na rocznicy slubu dal recepte na udane malzenstwo i tego sie trzymam, "sex codziennie i nie z boli d**y czy glowa czy grypa. Musi byc sex!" bo jak juz wyzej napisalam, facet jak nie ma sexu to tak jakby z gownem w d***e lazil, tak sa zbudowani, a my kobiety musimy im to zapewnic Większej bzdury nie słyszałam, to np. jakby kobieta powiedziała do męża chcę willę w ciepłych krajach, porshe i 10 tys. miesięcznie na drobne wydatki, inaczej poszukam sobie innego...Niestety związek to nie tylko branie ale także kompromisy.

Gość gość
nie znam żadnej k***y,która miałaby wyrzuty sumienia jestes tylko workiem na spermę

Gość gość
To chyba raczej ci facec***owinni mieć wyrzuty sumienia, że zdradzają swoje zony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Zdrada niszczy związek. Najbardziej żal dzieci. Ja na chwilę obecna powiem tak. Żonaty który zdradza to śmiec. A kochanka to samotna kobieta jakoś można ja tłumaczyć.

Gość rey67
totalne k******o, jestem facetem 28 lat i potępiam takie coś. Jeszcze gdyby facet był wolny to pieprzcie się jak króliki ile wejdzie wasza sprawa wasze c**ki wasze penisy ale jak można bzykać się z żonatym facetem ? Na faceta czeka żona w domu niczego nie świadoma, to jest obrzydliwe i nie taktowne. Nie wiem jak tak można nie mieć szacunku do innych ludzi.