Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana panna

badanie na ojcostwo

Polecane posty

Gość zalamana panna

Witam. Jestem w beznadziejnej sytuacji , ponad rok temu poznałam faceta ktorego po kochałam on zaś lubił mnie ,,zdradzc'' dwa razy mnie po bil , poł roku temu rozstałam się z nim. Uciekłam wrecz z miasta , z jego życia, by sie uwolnic od wspomniej i tej krzywdy... Zaczęłam nowe życie z dala od niego, nowy partner dom praca... Ale znalazł mnie i znów wszystko wróciło , obiecał że sie zmienił i ze bedzie juz dobry... Tylko ze jak sie okazało jestem w ciazy... W tym samym miesiacu spałam i z nim i z tym partnerem z ktorym chcialam soobie ulozyc zycie... I nie wiem co teraz... On chce slubu, ja tez chce dac dla dziecka dom i rodzine ... Ale jezeli sie okaze po slubie ze to nie jego dziecko ??? Czy mozna wykonac ten test w czasie ciazy? Przed slubem by byc pewnym w 100%c? . nie nazywajcie mnie D-z-i-*** bo tak nie jest, po prostu ja go kochałam i kocham nadal ale sie jednak boje ze wroci jego zle wcielenie i bede zalowala

Gość marne prowoooo
dziecko jest i bedzie twoje,jakie ma znaczenie kto je spłodził?stwórz szczęsliwą rodzinę i nie zadreczaj się tym ,szkoda życia

Gość dru bary moe
hmmm...

Gość MMM333
pobił cię a teraz chcesz za niego wyjść i chować z nim dziecko? wytrzeźwiej dziewczyno bo to droga do nikąd!

Gość dtddd
za nic w świecie nie wiąż się z nim!!!! On się nie zmieni...tacy ludzie się nie zmieniają tylko udają, że są inni - na krótką metę, a potem koszmar powraca...

Gość -70%
chcesz stworzyć szczęśliwą rodzinę z kimś kto bije??? gratuluje....głupoty oczywiscie :/