Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sady i ogrody

Ficku potwerdziała że jest gruba i że schudła....Wydało się..

Polecane posty

[18.02.2013] 22:05 [zgłoś do usunięcia] fiku mikuuu schudłam, znalazłam dobą pracę, odwróciłam swój los o 180 stopni

Tylko czemu ona ma takie wymagania? Jest przecież gruba, wygląda pewnie brzydko, nawet jak schudła to skóra jej wisi. Prawiczki są chudzi i wysportowani, a ona gruba a mimo to nimi gardzi, szczyt bezczelności!!!

Gość fgghjk
dfghjkl

calinessa1-Skoro schudła, to musiała mieć z czego, ja jakoś nigdy problemu z nadwagą nie miałem, a dla niej to życiowy cel...Może schudła z 3 kg i myśli że teraz jest atrakcyjna...

A może miała 3kg za dużo i je zrzuciła? Nie musiała mieć dużo do stracenia więc żadna skóra jej nie wisi.

Gość eedffff
cdfff

Gość fgghjk
up

Nie jestem chuda, od tego zacznijmy :D Kobiecie wystarczy czasem schudnąć 5kg żeby była wyraźna różnica w wyglądzie. :)

kurcze, nie wiedziałam, że ktoś przez to, że się odchudził już jest skreślony i nie może mieć wymagań ? a jak ma to musi się liczyć z tym, że może być zawsze sama, może to jej pasuje ? a może trafi się kiedyś ,,najwyższa wygrana,, ? czego życzę :)

Gość ooooho, bsa ma nowy nick
pewnie znowu będzie wyłudzał nagie foty od czarnych nicków:classic_cool: cóż za bystrość BSA, 193cm, nasze śląskie słoneczko. Hobbystycznie podgląda kobiety w toaletach w centrach handlowych. Zapalony naturysta, jednak na wiele plaż ma zakaz wstępu z powodu pukania penisem leżących kobiet w czoła. To zwolennik segregacji rasowej, wyznawca aryjskości mający brązowe, kaprawe oczka. Jest przebiegły i niesamowicie sprytny niczym niemiecki wilk. Zmienia nicki szybko i niepostrzeżenie, to da się porównać jedynie do babci Stefanii robiącej siku

Skoro się nie odzywa, to znaczy że coś jest na rzeczy, podsumujmy, ślązaczka, z nadwagą, czarne włosy i brązowy oczy.... Kto to może być? :D

to się nazywa zmieniać wersję na potrzeby osoby którą próbujesz obrazić :P Jeżeli naprawdę schudła sporo i teraz lepiej wygląda i lepiej się czuje to gratulacje dla niej. Fajnie, że miała tyle silnej woli.

ejjj...w jaki sposób można podglądać kobiety w toaletach ? przecież są damskie i męskie osobno ? :D

BSA, nie wiem, ile schudła fiku, ale ty z pewnością powinieneś schudnąć dużo więcej. kiedyś już pokazałeś nam swoją kupę tłuszczu 🖐️ ­ więc myślę, że nie powinieneś mieć wymagań co do aryjskiej urody. :classic_cool:

w jakiś norach (nie toaletach) ludzie zakładają kamery...a fetyszyści potem oglądają z napięciem jak kobiety pozbywają się przetrawionego obiadu...

Gość sdfghjk
dfghjk

calinessa1- Ech dziewczyno, trudno abym ci tłumaczył męską inteligencję i szpryt, ale to pewnie wiesz, i nie jeden cię wyruchał jak szmatę, niczym Kaliban żabę... Ona też tak myślała jak ty, a została wyruchana bez mydła...:D

bsa potrafi świetnie swoje spasione cielsko kamuflować i przemykać do damskich toalet niezauważony przez nikogo:classic_cool: równie doskonale posiadł sztukę wydobywania nagich zdjęć od kafeterianek

zapytałam bo teraz raczej wejdę do takiej toalety dopiero jak mnie mocno przyciśnie ... a ty Barć to kulturą nie grzeszysz :-O

tak co do odchudzania i ćwiczeń - robiąc 100 brzuszków dziennie można się w miarę szybko dorobić napiętego brzucha czy nie bardzo?

widze że sporo tu nowych więc wypada zrobić listę BSA, BW!, zwiad, sadownik, leśny, nóż, G.A.K, bezimienne wzgórza, Sady i ogrody, Barć, volk, volkista, oberschlesien to jedna osoba. coś pominięto?