Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sady i ogrody

Ficku potwerdziała że jest gruba i że schudła....Wydało się..

Polecane posty

ifka wcale nie, tylko trzeba umieć to stosować to nie są sterydy ! Ja mam chore serce i u lekarza dobierałam odpowiedni dla mnie suplement, całkowicie bezpieczny. Tylko to nie jest do stosowania latami, doraźnie przez 2 miesiące. Kupisz to w każdej aptece bez recepty.

Gość ooooho, bsa ma nowy nick
aaaaa chyba pamiętam co za foto ale tam tylko ramiona było widać, reszta w ciuchach

Gość IMO12335
Żaba - ale Ci zaraz kopa zapalę. :O

Gość BSA
Moorland- Jednak ta kafeteria umie człowieka zastanowić, dzięki mor za głos normlaności. Jesteś jednak w pełni normalna, szkoda że na wyspach...

No ja fotki nie widziałam, to nie wiem jak jest zbudowany, jednak jeśli ćwiczy tyle co mówi, to nie może być otłuszczony.

Gość BSA
żaba po przejściach- No to pogadany, trzeba było od razu gadać że dla ciebie ideał to Kuba Wojewódzki...

żaba, z domowej kolekcji wklejasz że na voila?:P

Gość PpOoLlSsKkAa
Ona bedzie sama

Gość IMO12335
WomanInTheFog "No ja fotki nie widziałam, to nie wiem jak jest zbudowany, jednak jeśli ćwiczy tyle co mówi, to nie może być otłuszczony." ­ Frog - on niegdyś twierdził, że mu wystarczy 100 pompek dziennie...aby mieć wymiary Gołoty. ;)

IMO Nie wiem co BSA twierdził, jednak z tego co do tej pory czytałam to dużo ćwiczy, więc skąd niby otłuszczony? Ale jak mówię nie widziałam jego zdjęcia to też nie będę się wypowiadać.

Gość IMO12335
Kto to był? Rycerz, czy Oferma? :classic_cool:

Gość IMO12335
Frog - ale z Ciebie naiwniaczka. :)

Gość PpOoLlSsKkAa
Gołota jest bardzo dobrze przygotowany. Saleta nie dotrwa do 6 rundy

IMO jaka naiwniaczka? Bo nie oceniam nie wiedząc co mam ocenić? To raczej zdrowy rozsądek a nie naiwność. No ale na kafe popularne jest ocenianie kogoś nie mając bladego pojęcia o tym kim ta osoba jest i jak jest na prawdę. Powtarzam NIE OCENIAM JAK WYGLĄDA BSA, nie widziałam i tyle.

Żaba to daj więcej bo fajne :D w ogóle powinno być więcej nagich facetów w reklamach itd a nie same baby

Gość IMO12335
Frog - nie kłóć się, bo Ci zdjęcie penisa wyślę. :P ­ Na zdrowy rozsądek wydedukować co jest bliższe prawdy, po bredniach jakie wypisuje BSA. :D

Gość IMO12335
*powinnaś wydedukować* ­ Ale sam zainteresowany pewnie cieszy tam japę, bo jego prowokacje się udają. :classic_cool:

IMO nie oceniam jak nie wiem nie będę nic dedukować, tu większość osób nie jest tymi za których sie podaje, to co mam oceniać? Jakiś wirtualny byt? Mogę oceniać jak kogoś znam lub mam coś udowodnione naocznie :)

Fog - i dobrze, ja takiego "zgadywania' jak ktoś wygląda na bazie opisu nie lubię, to i tak sprowadza się do tego jak sobie daną osobę wyobrażamy i jak dokładnie sama siebie opisała.

Gość IMO12335
Ale już przyjąć, że nie jest "otłuszczony" na podstawie jego własnego opisu potrafisz. Zadziwiająca logika. Zaraz pewnie przejdziemy na temat, że człowiek nie ma prawa oceniać/krytykować innego człowieka. :classic_cool:

Mooorland, nawet jak ktoś dokładnie opisze jak wygląda, to nie jesteś w stanie tak sobie wyobrazić, jak jest w rzeczywistości. Bez zdjęcia nie ma co oceniać i tyle, myślę, że ten temat jest wyczerpany. To, że część ludzi tu twierdzi, że jest otłuszczony nie oznacza, że tak jest - proste.

IMO gdzie ja napisałam, że nie jest? Napisałam "jeśli ćwiczy tyle co pisze, to nie powinien być otłuszczony" Po czym dodałam, że nie widziałam zdjęcia BSA więc się nie wypowiadam jak jest na prawdę. To chyba nie jest trudne do zrozumienia?:P

IMO oczywiście, że każdy ma prawo do skrytykowania, jeśli tylko nie robi tego z czystej złośliwości i aby komuś dokopać, oraz nie używa przy tym inwektyw.