Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sady i ogrody

Ficku potwerdziała że jest gruba i że schudła....Wydało się..

Polecane posty

Gość ooooho, bsa ma nowy nick
ale ogólnie wolę po prostu sport i wysiłek połączony z zabawą a nie siłownia czy ćwiczenia w miejscu (no chyba że joga), i nie mierzę swojego ciała co do cm by dobudowywać tkankę mięśniową czy ją redukować by być idealną :P

VICTORINOX Ale tu jest mowa o mooorland, która nie wazy 100 kg :) Przy takiej wadze, zgodzę się, że bieganie nie jest wskazane. Natomiast jesli chodzi o kobietę normalnie zbudowana nie ma takiego zagrożenia.

BSA - do najbliżej przyrody mam godzinę jazdy komunikacją miejską, mieszkam w miejscu powietrze można ciąć nożem, a Ty myślisz, że zimą będę na spacerki po błocie/lodzie na chodnikach zasuwać? Poza tym ostatnim razem jak sprawdzałam w lustrze to wyglądałam jak człowiek, psa jeszcze nie przypominam żeby mnie trzeba było wyprowadzać na spacer. Fog - o nogi się nie boję, po prostu nie mam gdzie rowerem jeździć. :( Żaba - spróbuję tej A6W :P

Gość WERTA 32
VICTORINOX - BSA zwiad itd ha ha ha i po co wymyślasz nowe nicki =ha ha

Gość IMO12335
Frog - to jest w Twojej głowie, jak u większości samic. Gwarantuję, że NIC nie masz zbytnio rozbudowanego (z cyckami włącznie :classic_cool:), ale jak każda samica panikujesz. :P ­ I ostrożnie z tymi ćwiczeniami, bo nawet pływanie obciąża stawy, gdyż masa tam odgrywa ogromną rolę. No chyba że ktoś pływa po wojskowemu, jak chłopaki z FORMOZY, czy SEALS...czyli pieskiem. :D :D

Gość BSA
ooooho, bsa ma nowy nick- Bym ci jebnoł cwelu, to byś wiedział co to jest sadło. Jak mogę mieć sadło, skoro nie mam brzucha a przy wadze 110 kg jebnę ci 100 pompek bez problemu. Jesteś ostro pojebany, powiedź że Andrzej Gołota też ma sadło, a on ma takie wymiary jak ja.

Gość IMO12335
Murland - nadal nie sprawdziłaś tego co Ci polecałem. :P

Gość WERTA 32
VICTORINOX WomanInTheFog- Bzdura, jak ktoś jest facetem potężnie zbudowanym, ważący ponad 100 kg to stawy przy biegu cierpią. Ja nawet nie powiniem pływać żabką, bo obciąża mi to stawy. Co prawda wojskowy styl to piesek, ale żaba dużo lepsza, a na stawy źle działa. Zwiad ,Bsa Ty jesteś spasiony ,nie myl tego z potężnie zbudowanym facetem to nie jest to samo ,tłuścioszku :D Nogi dźwigają sadło i się buntują ,to dziwne??

Gość IMO12335
Frok - to jakim cudem A6W obciąża GÓRNY odcinek kręgosłupa? :D

Gość IMO12335
Moorland "IMO - chyba jestem za leniwa" ­ Za leniwa żeby sprawdzić, czy tak ćwiczyć? :P

Gość ghhgds
hhgsghs

IMO nie jest w mojej głowie :) Nie mam kompleksów co do rozbudowywania mięśni kształtuję swoje ciało ćwiczeniami i jak na razie mi to dobrze wychodzi. Łydki rozbudowałam z racji treningów jak starowałam w maratonach. Dlatego teraz je redukuję, nauczyłam się trochę przez te lata jak kształtować własne ciało :)

Gość IMO12335
Moorland "sprawdziłam - za leniwa żeby tak ćwiczyć." ­ Mięczak. To już nawet Frog, która jest w swoim wieku (:P) się nie poddaje. ;) ­ żaba po przejściach "110 kg to kupa tłuszczu" ­ Zważywszy na jego wzrost i wagę, to fakt - jest tłusty. :classic_cool:

"cwelu" ale nie sądź mnie na swoje podobieństwo, ja takich zabaw nie lubię, jednak widzę że w wojsku byłeś na tyle długo by LIZNĄĆ (i nietylko) co trzeba a pamiętam Twoje foto, jak Twoje plecy miały być umięśnione to ja jestem Elżebieta II. zresztą, wklej je znowu i pokaż że nie jesteś grubasem:D

Gość IMO12335
Frog - pozwól, że nie uwierzę, gdyż posiadasz cycki, a to sprawia, że panikujesz bez żadnego powodu i widzisz wady tam, gdzie ich nie ma. :P

Gość BSA
żaba po przejściach- Dla ciebie Andrzej Gołota to kupa tłuszczu? Ja akurat się poruwnuję do niego, bo jest tego samego wzrostu, ma tą samą wagę i wymiary co ja. Wiec skoro on jest dla ciebie tłuścioch, to zobacz co umie 180 cm , 200 kg facet http://www.youtube.com/watch?v=yJT99suKerg

IMO No jakimś cudem przy tamtych ćwiczeniach miałam bóle w odcinku szyjnym kręgosłupa, zresztą wśród wielu osób ćwiczących to występowało, to wiem z rozmów. Nie u wszystkich oczywiście, podejrzewam, że to wina może jakiś skrzywień, odchyleń od normy kręgosłupa.

jest już po 22 więc myślę, że jesteśmy na tyle dorośli że przezyjemy widok cielska BSA (o ile jednak się nie wstydzi że wyjdzie jego tłuszcz)

Nie no, kiedyś wstawił inną fotę (nie wiem czy jego) i na niej był dobrze zbudowany facet, tyle trzeba mu oddać. Chociaż zdjęcie pleców było niefortunne.

Moor, niefortunne to może być ujęcie, ale na tamtej focie ewidentnie był ktoś otłuszczony

Możesz sie także posiłkować spalaczem tłuszczu przed biegami, x ale przedtem zapisz się w kolejkę na przeszczep serca bo są dośc długie.

IMO posiadanie cycków nie determinuje panikowania :) Nie mam ku temu powodów aby panikować, raczej chęć ukształtowania ciała w taki sposób jak mi się podoba :) Nie mam na tym punkcie kompleksów :P

Gość IMO12335
I wkleił Butterbeana, który obalony na ziemię nie daje rady wstać o własnych siłach. :D ­ Frog - ale są częste, bo zamiast ręce trzymać za głową, to ludzie podświadomie ciągną głowę, gdy już brzuch jest zmęczony. Oczywiście się tego wypierają. :P