Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seks daje szczęście normalnym

Kobiety nie chcące uprawiać seksu są w łóżka niczym zdechłe padliny

Polecane posty

Między innymi dlatego nie chcą uprawiać seksu, bo wstydzą się tego jak beznadziejnymi kochankami są, bo niby jakim cudem mają być dobre w łóżka skoro unikają seksu i seks jest dla nich czymś złym? Poza tym kobieta nie chcąca uprawiać seksu to dno i porażka i szczerze współczuję i dziwię się ich facetom, że z takimi są. Każdy normalny takie zdradzi lub zostawi.

Gość smierdzaca padlinka
Pauliny debilu!

Gość balagan na biurku
To jak kobieta czuje sie w lozku zalezy przede wszystkim od partnera. Moze przeanalizuj najpierw swoje zachowanie?

Gość kulturria
brawo ;) to prawda istnieje pewna ksiazka w ktorej jest opisana rola kobiet w historii swiata,pkt 1 to sex i rodzenie dzieci, koniec , kropka :) jestem kobieta i sprawianie przyjemnosci mojemu mezowi to dla mnie przyjemnosc, i obowiazek

balagan na biurku jasne wszystko jest winą faceta... A to, że np. zabrakło rozmiaru butów w sklepie to też wina facetów?

Gość też mi problem
ja tam daje lasce zawsze miesiąc czasu to zaaklimatyzowanie się w nowym związku. Jeśli po upływie miesiąca nie chce iść do łóżka to widocznie coś jest z nią nie tak i daje sobie z nią spokój.

Ciężko w tym kraju znaleźć laskę z prawdziwego zdarzenia. Same cnotki, kłody, seksofobiczki, dziewice w wieku 20+ i inne niewarte uwagi zjawiska.

seks daje szczęście normalnym Nie wiem w jakiej dziedzinie jesteś dobry, ale ten desperacki topik świadczy o tym, ze o kobietach niestety nie wiesz zbyt wiele;/

jak jest milosc to i seks jest. bez milosci seksu nie ma jak dla mnie oczywiscie..

kobiety niechcące uprawiać seksu i mimo to go uprawiające są ......dziwne generalnie jak się czegoś nie chce nie powinno się tego robić.