Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inis Mona

Nieśmiali ludzie ciągle są traktowani jakby byli głupkowaci

Polecane posty

Gość Inis Mona

tudzież dziecinni przez przebojowych i doświadczonych tylko dlatego, że pragną się poradzić w jakiejś sprawie uczuciowej, w czymś odnośnie zachowania. Łatwo wam powiedzieć, przebojowi. Wy macie doświadczenie, pewność siebie, a my sto razy się zastanawiamy, czy postąpiliśmy właściwie.

Gość ghjhbhjklfghyujk
ale błysnąłes inteligencją , tumoku

Ale tak jest, Moorland. Ludzi nieśmiałych ma się za dzieci tylko dlatego, że pytają innych o radę. Strasznie się zawiodłam pod tym względem.

Gość hduhsu
Tacy przebojowi ludzie są przebojowi dlatego, że ich zdolność refleksji nad sobą jest na poziomie ameby..... Nieśmiali z definicji nie uważają się z góry za lepszych od innych i to czyni ich bardziej wartościowymi ludźmi. Tak uważam.

Gość dfgyjumk i,tmuyrntebvfd
a umiesz pisac a jezyku polskim?Bo wydaje mi sie że ta twoja'' mondrośc''' chodzi innymi ścieżkami :D

Albo za niegrzecznych, w zależności od sytuacji. Wiem, że to jest nieprzyjemne, ale tez nie każdy się tak zachowuje. Czasami lepiej się nie przejmować.

Gość dziekuje za przebojowość
szkoda tylko ze przebojowi nie potrafią ważyć słow i wypowiedz kazdego zdania przez nich to porażka :P

Gość cvdsfsda
Ja nie przepadam za ludźmi przebojowymi. Własnie tacy najbardziej mnie skrzywdzili. Osoby przebojowe są smiałe, pewne siebie i dlatego mają odwagę sprawić komus przykrosć. Nieśmiali tacy nie są bo się boja. Oczywiscie nie twierdzę że wszyscy smiali są wredni ale duzo takich jest.

Być może wydajemy się nieco opóźnieni i dziwni, ponieważ wiele rzeczy analizujemy i długo rozważamy podjęcie jakiegoś kroku, ale to wynika, przynajmniej tak jest w moim przypadku, z tego, że nigdy nie miałam dotąd okazji starać się o czyjeś względy i ciągle zastanawiam się nad tym, jak mam się zachowywać, aby nie wyjść na natrętną, niekulturalną.

Gość ghjkkhdsa
żle sformuowane:Niesmiali sie nie boja ,lecz nie są w stanie krzywdzić ludzi sa po prostu wrażliwsi, ludzcy

I wszystko głęboko przeżywają. Są bardzo uczuciowi, obawiają się, że zrobią komuś krzywdę, postąpią niewłaściwie. Swoje życie postrzegają w dużej w mierze przez pryzmat wpadek towarzyskie, jakie przeżyli, dlatego czasem przed podjęciem kolejnego wyzwania wolą to najpierw z kimś rozważyć. Niestety dość często są z tego powodu wyśmiewani i w rezultacie zaczynają wątpić w swoje możliwości.

Gość klocuszeknagarnuszek
dupa tu cycki tam zosia pracuje kutaska obciaga jaja caluje zosia moja zosiu fajna dupe masz tylko niepotrzebnie przy dupceniu srasz!