Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nonemka

chora z zazdrości czy jak?

Polecane posty

Gość nonemka

Mam ciotkę. Która dzis opowiadała mi troche o sobie. Czy to normalne sie tak mścić jak ona ? Powiedziała mi że wymierza sprawiedliwość wcześniej niż Bóg. np. Jej mąż miał kochanke , rozwiodła się pozwała o alimenty itd A na kochance co wydzwaniała po nocach i truła jej dupe zemściła sie 4 lata później de fakto młodej dziewczynie. Powiedziała mi że przy okazji zasłyszanej od innych ( wspólnych znajomych) o jej życiu skrzętnie notowała i zbierała informacje po czym po 4 latach poinformowała poł małego miasteczka kim ona jest , jak puszcza się z żonatymi podając ich dane personalne itd generalnie małe piekło dla dziewczyny. Oczywiście informacje wyciekły nie od cioci. Konkluzja - robicie tak ? można , ciocia mi dziś powiedziała że jak ktoś żałuje za to co zrobił to ok - odpuszcza ale jeśli pyszni sie złem to niestety jest u niej przegrany i ona w spokoju czeka sobie na odpowiedni moment i uderza jak wróg śpi. i to był tylko przykład jeden z wielu jak ona postepuje z ludźmi - jak wy to odbieracie ?

Gość kelner z Rewala
nie jest głupia msciwa krowa o zerowej wartości i zadzy mordu

Gość bez przesady ...
a dlaczego msciwa krowa? kobieta dobrze robi nie popuszcza! i dobrze moze takie gnidy naucza sie szacunku do ludzi i zycia! i nie mowie tu tylko o kochankach ale o drugim czlowieku ktory swiadomie robi zle dla drugiego! nie zyje tymi zemstami po prostu jak nadazy sie okazja to trafia wiec w czym problem ja tez bym tak zrobiła dla zasady ! niech zobaczy jak to jest !

Gość amiko87
ja też bym tak zrobił a co niech cierpią

Gość nonemka
nikt sie wiecej nie wypowie ?