Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tasiemcowe

Dieta tasiemcowa

Polecane posty

Gość tasiemcowe

Witam, poszukuje osób, które zdecydowały się na dietę tasiemcową i ją stosują bądź stosowały. Proszę o kontakt na mail tasiemcowe@gmail.com

Gość gffdd
To drogi interes. Od 1000 wzwyż ;/

Gość tasiemcowe
tyle to wiem, nie zmienia to faktu, że potrzebuję nawiązać kontakt z takimi osobami :)

Gość malutka12121232
Ty w ogóle wiesz że to jest niebezpiczne??? tasiemce sa róznego rodzaju i można nawet umrzeć mając takiego tasiemca w sobie puknij sie w łeb i mniej jedz jak chcesz schudnąc i nie siedź całymi dniami na internecie tylko sie ruszaj więcej

Gość tasiemcowe
Dzięki za podszywacza, dzięki za wyzwiska. To, że potrzebuję porozmawiać z ludźmi (niestety) "doświadczonymi" temacie, nie znaczy, że sama mam zamiar takie metody praktykować. Szczególnie po zobaczeniu tasiemców wszelakiej maści na żywo. Przygotowuję reportaż na ten temat, chciałam zaciągnąć opinii osób, które się zdecydowały. Jest to zrozumiałe- bez tego nie będzie reportażu. Osób takich w Polsce nie brakuje, tym bardziej, że w internecie łatwo znaleźć zarówno oferty kupna jak i sprzedaży tego specyfiku. Szkoda, że póki co natrafiam tylko na Was. W dalszym ciągu mam szczerą nadzieję, że zgłosi się ktoś sensowny.