Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olga17654

Matko! Wlasnie zrobilam test i wyszedl pozytywny co ja mamie powiem

Polecane posty

Gość Olga17654

16 lat mam teraz tydzien temu mialam urodziny . Mam nadzieje ze jakos da sie to cofnac . Jeju cala sie trzese

Gość migffgfdtfygg
co pwoiedziec. mamo - za 9 miesiecy zostaniesz babcia.

Gość Olga17654
Dzieki...

Gość IWONCIA:P
Zwołaj rodziców posadź ich wygodnie i powiedz tak: Mamo Tato bęziemy mieli wnuka! No Jak będą pytali co jak ? powiedz tak: Spokojnie! może to będzie wnuczka tego jeszcze nie wiadomo,będe was informowała na bierząco!

Gość IWONCIA:P
Tak rodzinna konferencja którą w razie konieczności będziesz musiała zmienić w wizję lokalną i opowiedzieć i pokazać co i jak sie stało że do tego doszło,no ale lepiej by dla ciebie było żebyś została przy konferencji!

Gość migffgfdtfygg
a

Gość Olga17654
Rycze przed kompem jak glupia

Gość hmm mm
to po co nogi rozkladalas? czemu sie nie zabezpieczalas?

Mam nadzieje ze jakos da sie to cofnac życie to NIE simsy chciałam powiedzieć :D

Gość vbdfdf
Musisz ponieść konsekwencje za dawanie dupy.

Gość ! Terenia !
To abortuj, a najlepiej wymyśl lepszą prowokację :classic_cool: ­ I czy ty czasem o tej porze nie powinnaś siedzieć na lekcji? :classic_cool:

Gość kakulka21
stało się ,postaraj sie na spokojnie z rodzicami o tym porozmawiać,poproś w tym o wsparcie chłopaka,moze nie bedzie tak strasznie,życze ci dużo siły i powodzenia

Chłopaka lepiej w to nie angażuj bo jeszcze ojciec nie wytrzyma tego napięcia i go pobije. Nawet bym mu się nie dziwiła.

Gość ale wy wredne jestescie
I podłe. Dawanie d*y może wy dawałyście,skąd w was tyle jadu, Miałam 17 jak urodziłam. Dziś mam wspaniałego męża,córkę, i chcemy mieć drugie. Skąd w was tyle jadu,co was obchodzi to? A Ty autorko normalnie z nimi porozmawiaj i nie zwlekaj.

Gość ja tez.......
Zycie to nie simsy- nic lepszego i PRAWDZIWEGO dawno nie słyszałam. W dobie komputerów młodziezy myli się świat wirtualny i rzeczywisty... Do Autorki- uciekaj stąd i nie radź się tutaj nikogo, spotkają Cię tu tylko przykrości, siedzą tu frustratki, które zaraz na Tobie podwyższą swoją samoocenę...(oczywiscie nie tylko, ale po co tego słuchać...). Teraz sytuacja wydaje Ci się straszna, ale im więcej czasu upłynie tym bardziej bedziesz patrzec na to inaczej...zresztą wszystko zależy od Ciebie jaką decyzję podejmiesz, pamiętaj.

Gość podobniemambedziedobrze
mam więcej niż 16 ale też sie zastanawiam jak to powiedziec bo nie będą zachwyceni... Ale i tak jestem w lepszej sytuacji niż ty, ich pomocy tak bardzo nie potrzebuje

Gość hm m m
ale wy wredne jestescie Kobieto, wybacz ale jak ktos sie bierze za sex to powinien byc odpowiedzialny za to co robi i musi wiedziec jakie sa konsekwencje sexu bez zabezpieczenia. a nie zali sie i panikuje 'co ja powiem rodzicom'. musi brac odpowiedzialnosc za swoje czyny, latwo rozlozyc nogi i mie chwile przyjemnosci a co z odpowiedzialnoscia?! i niech se ludzie ja i Was mieszaja z blotem-widac jak tacy ludzie sa totalnie nieodpowiedzialni i infantylni

Gość jogula
wszystkie które krytykuja tę dziewczynę takie świetojebliwe były w jej wieku,???------weżcie się zastanówcie co wypisujecie,dziewczyna potrzebuje rady ,ma dopiero 16 lat ale wiekszosć ją traktuje jak jakąś puszczalską,zachowujecie sie tak jakby wszystko w waszym zyciu było zaplanowane i poukładane ,a napewno nie jest

Gość hm m m
mogla wczesniej myslec

Gość hyhy
Nie chodzi o to że świętojebliwe, ja np w tym wieku się nie sexiłam i na dobre mi to wyszło. Taka jest prawda.

Gość ssss2333
ja od 14 roku życia spotykałam się z chłopakami, miałam nawet jednego na długo i w ciążę nie zaszłam bo mam rozum. Więc, niestety, dziewczyno, nie współczuję ci wcale.

Gość hm m m
ssss2333 no wlasnie! nie pochwalam Twojego zachowania, ale potrafilas byc 'odpowiedzialna' albo Twoj chlopak i pomyslelliscie o zabezpieczeniu. tak to jest jak hormony buzuja a do sklepu za daleko-dlatego trzeba poniesc konsekwencje swoich czynow ja tez w tym wieku mialam rozum i nie w glowie mi byl sex. zrobilam to w takim wieku kiedy moglam liczyc sie ze bede musiala wziac odpowiedzialnosc za swoja doroslosc i zrobilam to z kims kto nie byl przelotna miloscia

Gość ssss2333
hm m m- nie napisałam, że w wieku 14 lat uprawiałam seks, było to znacznie później, zaczęłam tuż przed 20 urodzinami. Nie byłam więc już małolatą :). Rozsądek górą. Jak widać- można być rozsądnym mimo, że byłam długo z chłopakiem, chłopak mnie namawiał, znam swoją wartość i nie dałam się tak jak autorka :). Dlatego nie współczuję takim małolatom. Coraz głupsze są. Aż strach mieć w przyszłości córkę bo nie wiadomo, co nawywija.

Gość hm m m
ssss2333 a to przepraszam najmocniej! nooo i o to chodzi by miec swoj rozum ;) jestem za Toba! tak powinno byc!