Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vbghtrtyhuthr

Wyjdzmy na ulice bo niebawem rząd nas wykończy

Polecane posty

Gość wszystko do dogadania
Offerrma a co to znaczy glosować jak rozumini ludzie Ty pewnie wiedziałeś ze jak ktoąś inny wygra to nas wyciągnie z problemów tak ? Ciekawe każdy sie mądruje tylko wtedy kiedy nie jest tak jak głosił ale inni też by g.. zdziałali. Polska to chory kraj i ciężko jest to uleczyć ludzie pazerni i tylko myślą o sobie. Każdy chce rządzić ale na swoja korzyść. Nic w tym kraju nie jest dla ludzi tylko płać ! Ale wiecie na kaffe jakos niektórym się chyba wiedzie bo co drugi post to małżeństwa z dobytkiem, oszczędnościami , domami i zarabiającym kupe kasy mężem więc chyba sa dwie różne Polski.

ja tez nigdy nie glosowalem i nigdy chyba glosowal nie bede na kogokolwiek. wiekszosc glosow to glosy parlamentarzystow a 80 % z nich bylo zapewne kupione!!!!!!!!!!

Zgadnijcie ilu bylo urzednikow w chwili upadku komuny? 100 tysiecy, zagadnijcie, ile jest teraz? ponad 400 tysiecy.

W Polsce jest podzial spoleczenstwa na 2 grupy- biedni i bogaci. uczciwi i zlodzieje

A najwięcej to chcą sie nachapać tacy co maja 40-50 lat bo najlepiej życ w świadomości czy się stoi czy się leży .... Jak zrobić żeby się nie narobić dobrze że młodsi ludzie maja potencjał i są pracowici przynajmniej niektórzy

"Offerrma a co to znaczy glosować jak rozumini ludzie Ty pewnie wiedziałeś ze jak ktoąś inny wygra to nas wyciągnie z problemów tak ?" x oczywiście że wiedziałem. każdy kto ma w głowie trochę rozumu wiedział. a już na pewno w trakcie wyborów w 2011. naprawdę nie trzeba wielkiego geniusza zeby "wiedzieć" ze ci którzy kradną na prawo i lewo i robią wszystko żeby złodziei chronić to nie jest dobry wybór.

Gość juhjmwqknj
A właśnie,że trzeba iść do wyborów i wywalić raz na zawsze te świnie. Nigdy na te łachudry nie głosowałem i cieszy mnie,że to gówno które mamy ,nie jest za moją przyczyną!

Bo rzad powinien powstać od nowa wyj.. wszystkich od koryta i dać nowych nie powiązanych z rządną partia na wet w najmniejszym stopniu świeże twarze i umysły

wszyscy sa tacy sami, nawet jak nie sa to sie stana. Wladza deprawuje.

"Zresztą, o czym my tu gadamy. Wybory i tak były sfałszowane :" x nie masz racji. przyznał bym ci rację gdyby było tak, że ludzie nie chcą głosować na donalda i jemu podobnych a on wygrywa wybory. ale ja rozmawiam z ludźmi i oni naprawdę uważają że donald jest "najlepszy z możliwych" i chcą na niego głosować. fałszerstwa i manipulacje jakieś pewnie są, ale to margines.

Bo zapewne jak by inna partia na która stawiałeś wygrała to by było jak w niebie. Głupie gadanie każdy z nich jest taki sam !

proponuję jednak zmieniać partie rzadzące co wybory, bo druga kadencja jak widać daje im jedną przewodnią myśl: to już jest koniec, trzeba nachapac kasy ile się da.

Gość juhjmwqknj
Dziwne ,że i kaczyński przed wyborami coś bełkotał o fałszowaniu wyborów,a później tak nagle ucichł na ten temat. Na jednym gównie chyba się ślizgali i wszyscy trzęsą porami,źeby jakaś nowa siła nie dostała się do parlamentu,np. Solidarna Polska! Na nich będe głosował i wam to samo radze. Ziobro ,jedyny co chciał ze sądami zrobić porządek. Gdyby nie te zafajdane sądy,to tego szamba byśmy w kraju nie mieli i taka jest prawda! Dla szmaciarzy w życiu publicznym nie było by miejsca,amen!

Ale ja wcale nie uważam, że ludzie nie chcą głosować na ryżego. Chcą, nic się nie zmieniło. Jak codziennie włączają TEFAŁEN, to oczywistym jest, że mają wyprane mózgi. Trzeba by ich chyba od telewizji odciąć i na nowo nauczyć samodzielnego myślenia. Dobrze, że chociaż(podobno) sprzedaż ście*wa GW spada.

Gość :))))))))))))))))))))
No to stworzył nam się topik nieudaczników i życiowych przegrańców. I fakt, dla kraju będzie lepiej jeśli w pizdu się wszyscy spakujecie i wyjedziecie stąd. Bogaty nie jest bogatym z przypadku, tak samo jak biedny biednym - wszystko ma swoje wytłumaczenie.

sądy? ale to ważne dla bytu zwykłego obywatela, jak cholera. chyba sie nudzisz na mundurowej emeryturze i wymyslasz problemy;)

Nic się nie martwcie i tak przy nastepnych wyborach wygra pewnie ruch Palikota:/ albo inne chore mózgi... ech jaki ten nasz kraj jest dziwaczny...

a nie sadzicie ze powinnismy wyjsc na ulice jak grecy? polacy maja juz doswiadczenie w czyms takim!

:)))))))))))))))))))) - no to przyszedł /przyszła ta co taka happy ze swojego życia an kaffe siedzi :D I będzie pewnie twierdzic ze jest bogaczem co zarabia i nie oszukuje i podatki placi nie wykreca się a pewnie jest nudnym studentem informatyki i ma syf w akademiku i mu zwisa co dalej

ja powiem jak to wyglada z mojej strony kolezanka wyjechala za granice, zarabia 1000 euro, mowi ze wynajmuje sobie osobny pokoj, moze sie najesc, ubrac w dobre ciuchy, na nic jej nie brak. jeszcze cos odlozy. a u nas? za tysiac zlotych? to tyle co na oplaty albo i nie, o jedzeniu nie ma mowy. a jak nie masz mieszkania to juz tylko chyba most. to jest parodia, w jakim kraju my zyjemy? jak moi rodzice byli mlodzi, to ciagle slyszeli, ze pracuja dla odbudowy Polski - bo to byly czasy powojenne i komuna. a teraz co nam beda mowic? ze kolejne 100 lat bedziemy pracowac, zeby dzwignac Polske po komunie czy znowu beda wciskac? dlaczego ludzie nami rzadzacy nie biora zadnej odpowiedzialnosci za swoje slowa i czyny? w tym kraju nie robi sie absolutnie nic, by poprawic nasz byt, tylko by go pogorszyc. kazdy jeden projekt ustawy jest wymierzony przeciwko nam..

tak, sądzę że powinniśmy, żeby nas sfilmowali jako oszołomów i dołaczyli do tych spod krzyża?;) mialam takie nadzieje,na rewolucje, ale ktos mi przetlumaczyl że czasy solidarnosci "to se ne wrati" i to jest prawda , okolicznosci spoleczenstwo i uwarunkowania są inne. ale gdzies tam sądzę, ze cos sie stanie i ta hydra ssąca kasę z obywateli sie rozpieprzy, tylko że najtęższy łeb nie przewidzi co to takiego będzie. Panta rei.

To nie kraj jest chory tylko ludzie. Bo Polacy maja to do siebie że w domach to potrafią sie nagadac ale jak by co to sie z du.. nie ruszą :D

'No to stworzył nam się topik nieudaczników i życiowych przegrańców.' Nieudacznikiem chyba jesteś ty, skoro musisz się tutaj dowartościować. Mam 20 lat i chyba widzę, że z tym krajem jest coś nie tak, ale ok, głosuj dalej na ryżego, mam nadzieję, że ci bokiem wyjdzie, życzę ci tego żebyś na własnej skórze odczuł zalety Zielonej Wyspy. Nawet kierunku studiów po 1 roku nie mogę zmienic na kierunek medyczny, bo musiałabym zapłacić 16 tys. za semestr. Nie stać mnie na to . Ustawa weszła w życie już jak byłam prawie po pierwszym semestrze, a kierunek chciałam zmienić, po podwyższeniu wyniku matury z chemii. Teraz, dzięki Donaldowi, mogę zapomnieć o swoich marzeniach. Dziękuję Słońce Peru, dziękuję !

nie biorą odpowiedzialności, bo biorą kasę przez 4-8-12 lat i spylają, "a po nas, choćby potop" Wczoraj Niesiolowski mowil że GMO popiera calym sercem i jako biolog moze prowadzic prelekcje o dobroczynności tej "technologii" i w taki sposób pomóc w rządowej propagandzie. Jak on bierze odpowiedzialność za nastepne pokolenia wychowane na tym szajsie? przeciez ten dziadek umrze sobie za okolo 10 lat i ma to w pompie.

Jesli nikt sie nie ruszy i nie bedzie walcyzl o to zeby bylo lepiej to tak samo z siebie nic sie nie wydarzy w tym kraju. Rząd nie dostanie oswiecenia od Boga i nie pwoie dosć :D Na to nie ma co liczyć

nie liczę na Dzeus ex machina, tylko ze stare sposoby protestu nie są skuteczne, ale stworzą sie (spoleczenstwo wytworzy) nowe ludzie nie są glupi, chociaż każda wladza to apriori, zakłada.

Czyli macie zamiar siedziec w domach, i gadac o tym skoro to i tak nic nie da???????????? ludzie trzeba zaczac dzialac, jakos ich przycisnac!!!!

Gość Wyjdzmy na ulice
nie zapmnijmy zabrać łopat do odgarniania śniegu samo się nie zrobi weźmy sprawy w swoje ręce a tak przy okazji to już niedługo wiosna usypmy może w końcu te wały