Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajnyszyfr

Tez macie takie glupie sny? Co one moga oznaczac? Latałam w powietrzu i ...

Polecane posty

Gość tajnyszyfr

Mam dziwne odczucia co do dzisiejszego snu. Kiedys pisalam z chlopakiem ale nie udalo mi sie dowiedziec jak wyglada. We snie szedł z kims chodnikiem, ja bylam na parkingu obok, unosilam sie nad ziemia, cos mnie blokowalo zebym do niego podleciała, prawdopodobnie motor stojacy tam i bukiet zoltych kwiatów(chyba chryzantem). Wiedzialam ze jest na mnie zly, ja czulam satysfakcje ze go zobaczylam ale odrzucil mnie ten wyglad. Krzyknelam hej, gdzie idziesz, cos odpowiedzial i poszedł. ZNALAZŁAM SIE NA JAKIEJS SALI,MIALA BYC 2 DNIOWA IMPREZA. Bylam w jakiejs drogeri po kosmetyki,potem wjezdzalam winda na gore, nudzilo mi sie wiec zjechalam do polowy i zatrzymałam sie zeby zobaczyc czy na dole sa ludzie,byli - więc pojechalam na góre.Spojrzalam w bok ,byla jakas kawiarnia a tam chlopak ktory kiedys cos do mnie czul, zauwazyl mnie,dziwnie sie poczulam, bylam w jakims szlafroku chyba... Pozniej okazalo sie ze ta sala wynajmowana jest przez sasiada-poszlam do niego, bo nie chcial sie zgodzic na 2 dzien chociaz byla umowa ze cwierc kwoty wplacamy drugiego dnia to cos mu sie ubzduralo i koniec..Zapukalam nie do tych drzwi, sasiadka byla usmiechnieta, ja sie zmieszałam,poszlam do niego to zaczął miec jakies pretensje... Bylam też w szatni na wf w mojej dawnej szkole, jeszcze w podstawowce. Przebieralam sie ,nie wiem czemu w pewnym momencie zdjelam stanik ,wstydzilam sie,zakrywalam a i tak nikt nie zwracał uwagi,zalozylam stanik,wszyscy byli przebrani, przy drzwiach dostrzegłam nauczyciela wf ze szkoly sredniej, znajomych z podstawowki,gimnazjum i liceum, jedni nie widzieli mnie, inni sie usmiechali, kolega ktory kiedys palal do mnie uczuciem (inny niz ten obok windy) byl dla mnie mily, usmiechal sie,powiedzial ze jak sie ubiore to mam przyjsc, nie robil jakis docinkow itp, zadziwil mnie dojrzaloscia:P ,ten nauczyciel powiedzial ze bedziemy nosic jakies deski czy cos, niewazne.Pomozecie??? :)

Gość tajnyszyfr
Po przebudzeniu myslalam kto to moze byc (chlopak ktory szedl po chodniku) , po godzinie uswiadomilam sobie, ze to chłopak ktory kiedys ze mna pracował,taki troche menel, on ma dziewczyne od dlugiego czasu.Nie wiem czemu mi sie przysnil jako ten "mój".

Gość tajnyszyfr
tak myslalam,ze nikt nie odpowie... :(

Gość yhyhyhyhyh
zyebany 🖐️