Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość safafasfafsfa

kiedy w ciąży pierwszy raz do ginekologa

Polecane posty

Gość safafasfafsfa

Dzis zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywnie. Na jutro mam umówioną wizytę kontrolną ale nie wiem czy iść. To jest sam początek, do zapłodnienie doszło 10 dni temu, teraz lekarz i tak nie wiele zrobi..

Gość tysia22
Idz , odrazu zrobi Ci badania zobaczy z wynikow moze czegos masz za malo czegos za duzo to nic nie zaszkodzi :)

Gość idź idź czemu nie
No u Ciebie to jest baaardzo wczesnie, ja robialm test 19 dni po owulacji, konsultowałm się z lekarzem i kazał przyjść z w bieżącym tygodniu, żeby sprawdzić czy pęchezryk jest umiejscowiony prawidłowo w macicy...

Gość zxzi
mnie gin kazał przyjść ok 6-7 tc. liczone od ost. okresu.

Gość ale skoro i tak masz
umówioną wizytę kontrolną to czemu nie? powiesz mu co i jak i po prostu umówisz się na kolejną wtedy, kiedy już on Ci to powie.

idz zrobi Ci badanie upewni Cie czy test nie oszukal bo roznie bywa! zleci morfologie i ob bedzie wiedziec czego Twoj organizm ma za malo , przepisze witaminy i co najwazniejsze zalozy Ci karte ciazy!;)

Gość agula8
jak masz wizytę to idź, zleci Ci pewnie badania. Ja przy drugiej ciąży też byłam dość wcześnie-ale kartę założył dopiero na drugiej wizycie-jak już serduszko biło. A po teście zaczęłam brać lactovaginal-na początku miałam lekkie upławy-później okazało się że typowo "ciążowe" i oczywiście kwas foliowy.

Gość ja ze względu na pracę
mam gabinet ginekologiczny pod nosem i jak test wyszedł dodatni to pytałam się kiedy mam przyjść, to lekarka powiedziała, że najwcześniej za 2 tyg. i tak zrobiłam :)za 2 tyg rodzę :)