Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszelekkkkkk

kaszel a karmienie piersią

Polecane posty

Gość kaszelekkkkkk

byłam u lekarza w niedzielę dostałam antybiotyk i przeciwgorączkowe wtety jeszcze nie kaszlałam ale dziś w nocy mnie złapało a karmię piersią kaszel jest mokry mąż pojechał do apteki po herbapect ale mu go nie sprzedali bo powiedzieli że absolutnie nie można go brać jak się karmi i żadnych syropów nie można któraś z was brała coś na mokry kaszel? do lekarza mogę zadzwonić dopiero po 17 bo tak przyjmuje a ja już nie mogę muszę to czymś złagodzić mleko z miodem odpada dziecko jest alergikiem syrop z cebuli czy czosnku tak samo

skoro nie mozesz nic doustnego to sprobuj z inhalacjami. jak masz nebuliozator to z soli fizjologicznej. kaszlu nie zlikwiduje, ale ladnie nawilzy drogi oddechowe. jak nie masz to garnek, woda, recznik na glowe i wdychac. mozesz zrobic sobie mieszanke - woda plus sol plus soda - dziala wykrztusnie. albo woda, sol, soda, rumianek, szalwia wykrztusnie plus antybaktreryjnie i antywirusowo. mozesz zaparzyc sobie tymianek i dodac do inhalacji. albo krople eteryczne tymiankowe, sosnowe, eukaliptusowe - tez przy przeziebieniu super! do tego gorace napoje, wymoczyc nogi w wodzie z sola, i grzac sie jak najwiecej :D