Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moje pożycie małżeńskie cz I

dobry seks nie jest zły

Polecane posty

Witajcie,nie wiem po co to będę pisać,może dostanę radę a może pocisk :) nie wiem ale chcę to wyrzucić z siebie,,,, A więc.. poznałam mojego,już obecnie męża od 2 lat, kiedy miałam 16 lat. On straszy o 7 lat. Bardzo się bałam tego związku,np z tego względu,że nie byłam gotowa na seks,a wiedziałam,że on tego pragnie. Tak więc nie traktowałam Go poważnie,przyznajmniej starałam się. Jednak to było trudne, ponieważ bardzo odbiegałam od moich rówieśników. Nie miałam z nimi o czym rozmawiać... nie mieliśmy wspólnych zainteresowań itp. A z Nim.... było cudownie,rozmowy po pare godzin,pocałunki..... jednak nie odważyłam się nadal uprawiać seksu. I tak nasza znajomość dobiła 2 lat,(była jedna 2 miesięczna przerwa ),po tych 2 latach w końcu chciałam to zrobić,ale nie dlatego bo miałam ochotę,poprostu zorbiłam to dla niego..... nie było przyjemnie,choć bardzo się starał.... tak minęło 5 lat,kochaliśmy się jednak mi to niegdy nie sprawiało przyjemnośći,badanie ginekologiczne zresztą też to była męka. Zaszłam w ciąże,wzieliśmy ślub. Po ciąży,wszystko się zmieniło. Ciągła ochota na seks... zaczęłam odczuwać przyjemność Teraz mój probelm... mam wielką ochotę na seks,ale nie z nim.... mój mąż w ogóle mnie nie pociąga,na myśl o kimś innym robi mi się ciepło i od razu jestem podniecona.... a w małżeństwie nic...... kocham mojego męża,nie chce go zdradzać. Teraz pytanie: powiedzieć mu,że mnie nie pociąga ?????????????/

Jeżeli napisałam z błędami,albo chaotycznie, wybaczcie

Gość prawictwo pospolite171
maz dziecko wiec lepiej nie zdradzaj ..

Mój mąż nie jest juz taki jak kiedyś pod względem wyglądu-wygląda dużo gorzej,ale mimo tego kocham go bardzo i dziękuję Bogu,że go poznałam. Ja- jestem szczupła,podobno bardzo ładna,ale mam defekty,których ludzie nie widzą,np mam okropny biust.... marzę o operacji. Jest zflaczały i obwisły.... Maż mówi,że uwielbia go pieścić ale wątpię....

Gość prawictwo pospolite171
Gdybys miala chlopaka i była przed slubem moglabys robic skoki w bok .. Ale dziecko to zobowiazania i obowiazki . Zdrada moze sie zle odbic na tym.

nie chce zdradzać......... Pytanie do Was facetów: czy chcielibyście wiedzieć ,że nie pociągacie swojej partnerki ????????????????/

Gość kiskaaki
jak mu powiesz to wiele to między wami popsuje i na dobrą sprawe on może nawet odejść. Wiesz mi sie wydaję że on jest poprostu nie w twoim typie, sama piszesz że nigdy cię nie pociągał. Postawiłaś na sferę uczuciową, seks uznałaś za mniej ważne i zawsze będzie cię ciągło do innych.. Już lepiej go zdradzaj, ale nie mów że cię nie pociąga bo to bedzie wasz koniec. Zaden normalny facet by nie zniósł takiego wyznania