Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Myszka45662

Brak Miesiączki

Polecane posty

Witam! Kochane pomóżcie mam taki problem od mojego ostatniego okresu minęło 25 dni i jak na razie nic bolały mnie przez parę dni piersi i brzuch na dole ale dzisiaj już wszystko przeszło. Przez parę dni nie mam tez żadnego śluzu czasem tak malutko białego mentnego. dodam tez ze od miesiąca nie biorę tabletek anty. zabezpieczamy się prezerwatywa i w ty czasie nie zdażyło sie zeby pękła. POMOCY!!!!!!

Gość trymestr
zrobic badanie krwi

Gość zuza009
a ja mam pytani z innej beczki Przez ostatni miesiąc brałam orgamentil 1 tab przez 30 dni po skończeniu miałam czekać na okres i przyszło na początku brazowa jakaś wydzielina z niewielką ilością krwi a kolejne 2 dni to tylko delikatne plamienie i po okresie czy ktoś ta miał?

badania krwi ale pod jakim kontem? W ostatnich trzech tygodniach jestem na diecie schudłam 4kg na brak stresu tez nie narzekam:( a co myslicie o sposobie z polopiryną?

Gość Epinefryna...
ja co roku na przłomie stycznia i lutego mam przerwe w okresie.... teraz też nie mialam 2 miesiace. Nie wiem czym to jest spowodowane. Rok temu tak samo nie mialam 3 miesiace.

W ostatnim czasie ogolnie doszło w moim życiu do wielu zmian przeprowaszilismy sie do innego kraju ale to bylo we wrzesniu wiec chyba to nie klimat. znacie moze jakies domowe metody na wywolanie miesiaczki? do lekarza wola bym narazie nie isc.

własnie w tym jest problem ze nie wiem dokładnie pamietam tylko ze 26 stycznia bylam w trakcie

własnie w tym jest problem ze nie wiem dokładnie pamietam tylko ze 26 stycznia bylam w trakcie

co ile zazwyczaj masz miesiaczki ? co 28 dni co 30? przypomnij sobie kiedy mialas miesiaczke w grudniu i policz do pierwszego dnia nastepnej miesiaczki w styczniu. nie panikuj jeszcze prawdopodobnie dostaniesz pod konie. pamietaj ze luty ma 28 dni i cykl sie moze zmienic.

Do tej pory nie zwracałam na to uwagi brałam tabletki kończył sie listek mijały max 4 dni i okres byl nie wiem za bardzo jak teraz sie cofnąć do tych wydarzeń:(

ok to nie panikuj - organizm sie oczyszcza - mozliwe ze nie dostaniesz miesiaczki ja tak mialam ( chociaz kazdy organizm jest inny) ... nie panikuj jeszcze bo to nic nie da :) musisz bardzoiej teraz zwracac uwage na swoj organizm. miesiaczka pewnie przyjdzie niebawem - zaloz sobie kalendarzyk i zapisoj pierwszy dzien miesiaczki i ostatmni tak sie dowiesz co ile je masz ;)

no teraz to juz bede:) zastanawiam sie czy jest mozliowosc ze jestem w ciazy. jak napisałam wczesniej zabezpieczamy sie prezerwatywa a ewentualne uszkodzenie w czasie stosunku chyba cięzko przeoczyc?

mysle ze nie jezeli nic sie z prezerwatywa nie stalo -a napewno partner by zauwazyl to nie. To poprostu tak sie dzieje po odstawieniu tabletek :)

dzieki wielkie troche mnie uspokoiłaś:) oby nadeszła jak najszybciej bo od tych nerów to oszaleje:(

No tylko ze jakos nie moge sie uspokoić mam już dziecko i wiecej nie planuje i każdego miesiąca mam taki stres bo nawet tabl. mnie ie zabezpieczały na 100%. boje sie zrobic test chociaż na 99 % nie moge być w ciąży. myslałam o wywołaniu miesiączki ?

posluchaj - ale twoja panika jest niepotrzebna ! po co chcesz wywolywac miesiaczke jak nawet nie wiesz kiedy masz ja teraz dostac. poczekaj niech organizm sie zregeneruja od nowa. jezeli nie dostaniesz miesiaczki do polowy nastepnego miesiaca radze zrobic test ciazowy - chociaz sama mowisz ze nie powinno byc takiej mozliwosci. NIC NIE DAJE 100 % pewnosci niestety. poczekaj, nie panikuj- w tym momecie twoja panika jest zbedna