Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomoc facebook wejdzcie ;)

jak ustawic w ustawieniach

Polecane posty

aby obce osoby (nieznajomi) mogli likowac i dodawac komentarze do moich zdjęć w jednym z albumów? nie moge znalezc tego w ustawieniach. kto pomoze?

up. bardzo mi zalezy. pomozcie

Gość nie pomogę bo
nie mam konta na fejsbuku, nigdy tam nie byłem, nie wiem jak się obsługuje. :-)

nikt z was nie wie? no nie wierzę ;)

Gość vsdfvbfdabab
ustaw ten album jako publiczny

Gość nie pomogę bo
tak czasem widzę jak ludzie pytają jak ustawić to czy tamto na tym śmiesznym portalu i się zastanawiam jak menu ustawień musi tam wyglądać. NAPRAWDĘ JESTEM CIEKAWY. Czy jest tak bardzo rozbudowane i rzeczywiście sporo poukrywanych opcji, że ciężko się połapać????????????????? Czy osoby używające tego serwisu są takie ograniczone, mają problemy z obsługą czegoś co na codzień używają???????????????? Skłaniam się do pierwszej opcji, ze względu na to, że portal jest robiony w USA, a tam przeciętna jasnoć umysłu jest jak 1 watowa żarówka energooszędna. To jak to jest ktoś mi powie???????????????

Gość nie pomogę bo
sorry miało być do 2 opcji :-P

Gość oo ja tez chce wiedziec jak to
zrobic

Gość fhhjhk
ustawienia są bardzo łatwe w obsłudze i przejrzyste. Jak ktoś nie wie gdzie szukać to może po prostu każdy dział przeglądnąć po kolei, tam naprawdę nie jest tego dużo. :) Ale lepiej robić z siebie debila... Rozumiem, że ludzie, którzy są strasi albo rzadko mają do czynienia z komputerem mogą mieć problem ale reszta sobie poradzi.

no własnie dalem ten album jako publiczny i nieznajomi tylko widzą te zdjęcia. nie mogą ani likowac ani dodawac komentarzy ;/

Gość nie pomogę bo
dzięki za zaspokojenie mojej ciekawości. :-) jest tak jak myslałem, GENERALNIE TO SĄ BARANY!!!!!!!!!!!!!!! ja jestem z zawodu informatykiem, ale o tym badziewiu to nic nie wiem. Za bardzo cenię sobie prywatność, żeby tam moja noga stanęła. :-)

Gość fhhjhk
Już tak nie demonizujmy tego facebooka :) Jak ktoś ceni sobie prywatność to może to tak dostosować żeby było prywatnie. :) Ja mam jedno zdjęcie, 60 znajomych i nie zasypuję moich znajomych wiadomościami co miałam na obiad i że byłam dzisiaj w galerii :) Facebook sam z siebie nie odziera z prywatności, za to można na własne życzenie się jej pozbawić :P

Gość nie pomogę bo
myślisz, że demonizuje????? :-) Wydaje mi się, że nie widzisz wszystkich zagrożeń. Nie tylko inni użytkownicy są nimi. Przykład pierwszy z brzegu, wiesz, że cokolwiek wrzucasz tam to zrzekasz się praw autorskich, mogą zrobić co chcą z każdą Twoja fotką, wpisem i w świetle prawa możesz im............ Poczytaj regulamin :-P

Gość fhhjhk
wiem :) Mam jedno zdjęcie, na którym mnie średnio widać a wpisów żadnych :) więc nie czuję się zagrożona :P

Gość nie pomogę bo
no ok. :-) To powiedz mi w takim razie, po co Tobie konto na tym portalu???? Żeby oglądać inncyh czy z jakiegoś innego powodu???

Gość fhhjhk
głównie jako źródło informacji odnośnie wszystkiego co dzieje się na studiach oraz do porozumiewania się z innymi. Miałam kiedyś gg ale stopniowo już nikt z moich znajomych z niego nie korzystał :P

Gość nie pomogę bo
czyli jednak piszesz tam. Nie muszą być przecież wpisy na Twoim koncie, wystarczy, że Ty piszesz u innych, zasada jest przecież ta sama. :-) Ja nie mam tam konta i nie będę miał, oczywiście nie neguje tego że ktoś tam się udziela, jeśli ma na to ochotę to jego sprawa, jego życie. Jednak zachowanie wielu na tym portalu to dla mnie zwykły ekshibicjonizm, nawet sobie nie zdają sprawy ze swojego postępowania. Zasze miałem wysokie poczucie swojej prywatności i dlatego mam takie zdanie na ten temat. :-) Gdybym miał firmę to obowiązkowo założyłbym konto firmowe i tam się też reklamował, ale prywatnie nigdy. :-)

Gość fhhjhk
piszę ale nie jako ogólnodostępne wiadomości tylko prywatne rozmowy. :)

Gość nie pomogę bo
:-) to ja zmykam, pozdrawiam i powodzenia na uczelni :-)