Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczyszerokozamkniente

jak sprawdzic czy mąz zdradza???

Polecane posty

jesteśmy małżeństwem już 4 lata przed ślubem znaliśmy sie 8. mamy 2 małych dzieci, on ciągle pracuje ja siedze w domu i to troche nieukrywając ostudziło nasze relacje. dotąd nie podejrzewałam go o zdrade albo o jej chęc ale ostatnio zachowuje sie dosc dziwacznie. tzn jest strasznie nerwowy czały czas burczy do mnie i do dzieci. zwalałam to na przemęczenie.bo pracuje po 14 godzin. coś jednak mnie tknelo i przeszukalam jego tel z czego nie jestem dumna ale coz stalo sie. i znalazlam w nim dziwne sms od kolezanki z pracy. typu już wstałam, albo o tym ze sie żali ze zawsze trafia na dupkow, niby nic wychodzi ze laska sie zali do kolegi ale zdziwiło mnie to ze skasował dzień pózniej sms tylko od nie jakby chciał coś ukrc. co o tym myślicie bo już troche świruje jak sprawdzic czy on cos wykombinowac na boku. przepraszam ze tak haotycznie ale jestem trache rozbita.

Gość do Pustelnika
Zaproponuj mu swoją przyjaciółkę do łóżka. Jak się zgodzi to zdradza.

własnie nie wiem na co zwrocic uwage zwlaszcza ze spedza wiecej czasu w pracy w domu praktycznie tylko spi

Gość miminwjnc
facet pracuje po 14 godz a ty leniu w domu siedzisz

martwie sie bo kolezanki z pracy napewno sa ciekawsze od zony ktora zawsze czegos wymaga albo opiekuje sie dziecmi. naprawde to mnie meczy wiec chcialabym jakies rady jak sie za to zabrac

Gość miminwjnc
DlATEGO ze w pracy z kolezanka zapomina o calym tym szarym swiecie z toba o tym marazmie

siedze w domu bo tak ustaliliśmy wspólnie a zreszta jak napisałam opiekuje sie 2 malych dzieci

Gość miminwjnc
jak sie zaangazowal emocjonalnie to nic nie zrobisz, i wcale nie musi byc sexu miedzy nimi

Gość mala ni
a co on hotel z domu sobie zrobil?

czy jakieś normale podpowiedzi dostane czy tylko od znudzonych gimnazjalistów

Gość miminwjnc
ja mam"przyjaciela"sypiamy ze soba poza praca

Gość jak sprawdzić czy mąż zdradza?
zainstaluj mu kamerkę na fiutku

pracuje tak dużo z teego względu ze tak jak mówi chce nam czyli mi i dzieciom zpewnic wszystko co najlepsze i jest niereformowalny z tym pracoholiznem

Gość miminwjnc
przeciez ci napisalam o zaangazowaniu emocjonalnym, nie rozumiesz?"duchem "jest w domu z toba- bo musi, myslami z nia-to jest zaangazowanie emocjonalne, jesli jest

Gość miminwjnc
tzn cialem jest w domu!a myslami z nia

Gość miminwjnc
moj tez tak mowi zonie,by uspokoic swoje sumienie,a spotyka sie ze mna

Gość Mniej lub więcej
no bądź czujna> Mój mąż sam przyznał że jak wziął ze mną ślub to wyraźnie jego akce podskoczyły wśród koleżanek z pracy, na serio zdziwił się jak bardzo zaczęły się mizdrzyć do niego... z jedną ze swoich dobrych koleżanek pokłócił się na dobre bo przed innymi przy kawie takie teksty do niego sypała, jakby rzeczywiście coś między nimi było.....i mówi że praca to strasznie sprzyjające środowisko na wszelakie takie historie, zresztą sama wiem jak i u mnie to wyglądało, ciągle jakieś intrygi.... a te smsy pisze też wieczorami do Niej?

znalazłam tylko jedne jak narazie i to było w godz porannych, najpierw myslałamże poprostu podwozi ją do pracy i dlatego pisze że już wstała, to było 15 tego miesiąca a póznieższe smy to pisała ze ma zly humor bo ma kłopot niby z jakim typem. nie wim co on pisał bo jego smy sie nie archiwizują wiec mam tylko domysły

nie wiem jak zacząc go sprawdzac bo boje sie troche grzebac mu w tel zeby sie nie zorientował, a tak jak już pisałam wykasował tylko smy od nie a przecież nie było niby w nich nic złego...sama już nie wiem

Gość Mniej lub więcej
a w soboty też siedzi w pracy? proponuję wyjazd razem na weekend, jak się da to bez dzieciaków...jak wtedy będzie sie zachowywał? \będzie cieszył się wypoczynkiem i chwilami z Tobą czy ciągle będzie nieobecny?

Gość aggggggggga
a wogóle nie zawracaj sobie tym głowy po zwariujesz poprostu bądz milsza dla niego postaraj sie bardziej niż zwykle i zobaczysz efekty, pewno cie nie zdradza tylko ma jakąś koleżanke z która pisze sms dla mnie to nic takiego ja bym sie nie matwiła wcale a domysłami zatrujesz zycie sobie i jemu, a jak cie to gryzie to spytaj go wprost już konkrety są najlepsze

no właśnie narazie bez dzieci nie ma opcji wyjechac , on w soboty nie pracuje ale po calum tygodniu jest tak wypompowany ze na nic nie ma ochoty

Gość aggggggggga
pokaż mu że to ty jesteś najlepsza że lepszej nigdy nie bęzie miał pokaż mu to swoim zachowaniem wobec niego

mazurzanka właśnie troche to dziwne..

może i racja musze sie troche postarac a zapytac sie wprost nie moge bo jak mu wytłumacze skąd wiem o tych sms, wtedy to tylko pogorszy sytuacje

Gość aggggggggga
ale się nakręcasz zostaw chłopa w spokoju za dużo masz czasu i stąd twoje problemy

Gość mmmmmmmmm.
a moze billing??

zwłaszcza ze on ostatnio jest stale podenerwowany i nawet jak nie mam nic złego na mysli to on uważa to za atak i że sie czepiam