Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczyszerokozamkniente

jak sprawdzic czy mąz zdradza???

Polecane posty

hmmm... gdyby faktycznie było coś na rzeczy to pewnie by kwiaty do domu znosił i był pomocny w domu, kiedy warczy mimo ze nie robisz mu jazdo inne kobiety znaczy faktycznie zmęczony. Jednak mimo zmęczenia powinien się trochę angażować w dom i wychowanie dzieci... praca na dom to nie wszystko. Kasowanie niewygodnych smsów jeszcze o niczym nie świadczy, dla niego one mogą nic nie znaczyć ale zdaje sobie sprawę że w Tobie mogą wzbudzić jakąś niezdrową zazdrość czy cię ranić ...ale w takiej sytuacji powinien koleżance zwrócić uwagę żeby tego nie robiła

Wiesz autorko ja to itak bym się wkurzyła jakbym coś takiego zobaczyła bo to tak te zwierzanie wygląda jakby delikatnie mówiąc wchodziła między was bo ona ma tak żle biedna myszka,niech sie odczepi i zajmie sobą.

on na tel na doładowania wiec bilin chyba nie wypali

najgorsze że ja jej nawet nie znam tylko o niej słyszałam ze to siostra kierownika i pracuje tam jakiś czas. a te relacje mnie tez niepokoja .może wcześniej tez pisała tylko kasował sms a tych nie zdążył nie wiem co robic

Gość aggggggggga
nie musisz mu mówic o sms podejdz go poprostu zapytaj co robił w pracy z kim sie spotykał kto do niego dzwonił ja pytam tak codziennie na zasadzie że się interesuje

wcześnuiej bym sie nie martwiła ale tak jak pisałam ostatnio mamy chłodniejsze relacje i taka

koleżanka może mi zaszkodzic...a jak podpytuje sie jak w pracy to odpowiada że jakoś przeżył albo jakoś poszło albo opowiada co robił o technicznych sprawach, nic o znajomych zadnych opowastek

Gość glooyyyhgxgx
Wydaje mi sie ze twoj maz szuka odskoczni, czegos swiezego, bez obowiazkow. ty zaczelas mu sie kojarzyc z monotonia i obowiazkami wiec poprostu wygodniej bylo mu znalezc sobie przyjacioleczke. Spotykam sie z pewnym facetem bagatela juz 34 letnim. Do tej pory zadna! podkreslam...zadna nie interesowala sie nim. Jak zaczelismy ze soba byc, ukladac razem zycie, kupilismy mieszkanie okazalo sie ze raptem stal sie atrakcyjna partia dla znudzonych mezatek, badz panien. z racji teho ze jestem mlodsza o 11 lat musza myslec co ma takiego w sobie i to w ich oczach czyni go bardziej atrakcyjnym. moim zdaniem powinns zachowac czujnosc i co jalis czas spr. smsy ale nie reagowac bo masz tylk o domysly. Maz moze jej pomagac emocjonalnie ale nie wie na jaka mine sie pakuje. jesli ona przekroczy granice to byc moze zareaguje i ochlodzi kontakty.

Gość aggggggggga
własnie to ociepl te relacje żeby pinda nie wykorzstała biednego zmeczonego męża co w domu ma marudna podejrzliwa zonę i będzie dobrze ja po 8 godzinach padam na twarz i też mam dwoje małych dzieci o mężu nie wpomne poprostu daje mu święty spokój a on mnie

teraz przypomniałam sobie jeszcze że ostatnio dostał piwo od kolezanki ktorego nie mozna kupic w naszym miescie probowałam sie zapytac z jkiej to okazji to tylko powiedział ze poprosil to ma

Gość aggggggggga
no to wysłuchaj tych jego technicznych opowiastek niech sie wygada jak mu żle otlul kocykiem zrób mu drinka, niech dom kojarzy mu sie z bezpieczna przystania do której chce się wracać usmiechniętą troskliwą zoną a w weekend daj mu odpocząc ja co jakiś czas zabieram dzieci i wyjeżdżam z nimi a on spi do oporu zaprasza kolege razem graja w te głupie gry na ps wracam a on stęskniony mówi jak mu dobrze było że się wyspał odpoczął i akumulatorki naładowane

Gość hoppppppppppppppp
hop

Gość naleśnik123
moim zdaniem powinnaś ratować małżeństwo i stać sie znów tą samą kobietą co przed ślubem, dać mu miłość , dowartościować jego męskie ego :) Zrób romantyczną kolacje, poczekaj na niego aż wróci z pracy , zaproponuj mu wyjście. TO TAKŻE CZŁOWIEK, któreś z was musi zrobić ten pierwszy krok albo posypie się za bardzo u was.... POWODZENIA !! :)

może racja postaram sie bardziej tylko z tym zabieraniem dzieci troche gorzej bo cały tydziej go nie widza i strasznie za nim tesknia, bo jak wychodzi do pracy to jeszcze spią a jak wraca to już spią..ale coś wymyśle ale kocyk i drikm czemu nie:)

Gość naleśnik123
aaa i jeszcze jedno na mężczyzn zawsze działa - " Mężu czy mógłbyś mi pomóc z ...." - " Dziękuję Kochanie, ale ja mam cudownego mężczyznę u swojego boku" itd, itd!!! Kobiety chciałby być dowartościowywane, kochane itd, ale nikt ni powiedział, że mężczyźni tego nie potrzebują :)

Gość mmmmmmmmm.
oczywiscie ze jak tel ma na karte to mozesz sprawdzic billing w necie..

a jak sprawdzic ten biling???bez jego wiedzy oczywiście

Gość mmmmmmmmm.
a jaka siec??

timobile

Gość tez miałam podobnie
moej przeczucia siep otwierdziły

a jak sie dowiedziałas???

Gość tez miałam podobnie
takie kolezaneczki to prawdziwa zaraza:o Gdyby sie nim nie interesowała to by do niego nie pisała, logiczne... Jesli dysponujesz jakimś tam budżetem to są tzw "posłuchy smsów", instalujesz prorgam w jego telefonie za pomoca osobnej karty SIM (trwa to ok 10 minut) i wtedy wszystkie smsy przychodzące i wychodzące - tzn ich kopie - dochodża na wybrany przez ciebie numer. Program jest niewidoczny w jego telefonie, Ty nim sterujesz ze swojego za pomocą smsów tzn możesz go w kazdej chwili wyłączyć odpowiedną komendą

Gość tez miałam podobnie
jest jeszcze wersja drozsza z podsłuchem rozmów, ale ja jej nie miałam, smsy wystarczyły:O

a takie cudo to o jakich kosztach mówimy bo jakimis dużymi kwotami teraz nie operuje bo aktualnie bez pracy a ze wspólnego konta to zaraz bedzie pytanie na co

Gość tez miałam podobnie
ja to dostałam od kuzyna elektornika, ale zerknij przykładowo na to: http://zeus10.republika.pl/ kwotowo nie jest tak tragoicznie ;)

Gość tez miałam podobnie
niestety w razie czego nie możesz tego użyc jako dowodu w sądzie, bo wg prawa taki podłsłuch można założyć tylko dzecku w celu tzw "kontorli rodzicielskiej"

Gość ggggggggggg.
t mobile to spoko.Wieczorem jak maz bedzie spal wez jego tel,wejdz na strone iboa i zarejestruj sie na jego koncie.Tam masz biiling wszystkich rozmow.Zobaczysz kiedy i w jakiej czestotliwosci do niej pisal.

dzieki nie wiem czy sie odważe ale zawsze jakaś alternatywa:) masz racje kolezanki z pracy to zaraza

Gość tez miałam podobnie
"Nasza" akurat nie była z pracy tylko z uczelni... Zaczęło sie od zwykłych smsów, potem były coraz bardziej prywatne i stadardowe "czemu mam szczeście do dupkow",,, Pisze sie to tylko po to, zeby ktoś (czytaj: twoj/moj mąz) sie dziwił jak taka wspaniałą kobieta może trafiać na idiotów. Oczywiście dziwi informując ją o tym, na co ona odpowiada, ze szkoda że tak zajebisty facet jest zajęty itd, itp... Potem jak już faceta ego jest ruszone, nic nie zatrzyma lawiny... Smutne ale prawdziwe... POtem szmaciarz sie budzi jak już wszystko traci i widzi jaki był tępy:o

Gość tez miałam podobnie
Pamiętaj tylko nie zdradż sie że coś podejrzewasz, bo to ci bardzo utrudni zadanie, a on cie bedzie traktował jak podejrzliwą idiotke, aż sama w to uwierzysz... Działaj po cichu i uśmiechaj sie od niego, choć to mega, mega trudne...