Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość looooola20

szwagierka ma urodziny wysłałam życzenia a zaproszenia brak

Polecane posty

Gość looooola20

sama nie wiem co robić szwagierka ma dzisiaj urodziny wysłam sms z życzeniami i dostałam w odpowiedzi dziękuję bez zaproszenia na głupia kawe. problem tkwi w tym czy iść bez zaproszenia przecież to bliska rodzina czy olać i nie iść ale potem będzie gadanie że jak to brat z żoną nie przyszli a mieszkamy w tej samej miejscowości

Gość palcem_po mapie
nie kazdy wyprawia urodziny

Gość looooola20
dodam że mąż również pisał życzenia i również zaproszenia nie dostał. nie chodzi mi o ta kawe tylko o sam fakt bo są dwie strony medalu ona nas nie zaprosiła a może myśli że przyjdziemy sami bo przeciez rodzina

Gość looooola20
rozumiem ze nie każdy ale słyszałam już 2 tyg wcześniej ''przypomnienia od teściowej'' ze ona ma urodziny tak jak bysmy mieli zapomnieć

Gość Nie powinnas isc
Moim zdaniem jeszcze wysłałaś życzenia a ona odpisała tylko dziekuje to nie zamierza wyprawiac urodzin i zapraszac gosci. jezeli już wysłałaś to nie ma sensu do niej iść mogłaś pomyśleć wczesniej i nie wysyłać zyczen kupic coś i sama odwiedzic ja przy kawie :)

Gość looooola20
moze ktoś jeszcze się wypowie?

Gość looooola20
tak tylko że skąd mam wiedzieć czy jest w domu zeby do niej pójść wcześniej bez pisania życzeń tak jak mówisz?

Gość looooola20
ok nie chodzi juz o mnie ale jak to będzie wyglądało że rodzony brat - mój mąż- nie przyszedł z życzeniami a ma 2 km

Gość apudlina
a ona u was była na urodzinach

Gość na imieniny sie nie zaprasza
na urodziny zawsze skoro napisala dziekuje tzn ze nie ma zamiaru nikogo goscic jest srodek tygodnia i nie chce by zawracac jej dupe zajdz do niej w piatek lub sobote z jakims winkiem ale uprzedz ze wpadniesz

Gość asdewq
moze w weekend was zaprosi a nie tak w tygodniu? nie badz taka nadgorliwa.

Gość a po ile wy macie lat ?
dlaczego ludzie zamiast zadzwonic piszą smsy?

Gość looooola20
nie ale nie dlatego że jej nie zaprosiliśmy tylko dlatego że np była ze swoim mężem po jakimś weselu itp. a przyjście na kawę nie meczy.... chodzi o to że u męża w rodzinie tak jest że nawet jak się nie wyprawia nie wiadomo jakich urodzin to zawsze jest kawa i ciasto i rodzina przychodzi...

Jeśli nie zaprosiła to na pewno nie wyprawia, ale skoro to bliska rodzina to chyba możesz wpaść na kawę bez zaproszenia...

Jeśli nie zaprosiła to na pewno nie wyprawia, ale skoro to bliska rodzina to chyba możesz wpaść na kawę bez zaproszenia...

Gość KLASYKA NA TOOOPIE
No to skoro "tak jest że nawet jak się nie wyprawia nie wiadomo jakich urodzin to zawsze jest kawa i ciasto i rodzina przychodzi" to idź na tą kawę i ciasto.

jak to nie meczy meczy kurde to obcy ludzie w domu ty jakas dziwna jestes nie kumasz ze ktos chce miec spokoj w tygodniu? moze ciebie nie meczy mnie by meczylo zeby mi sie ktos bez zapowiedzi do chaty wwalal

Gość KLASYKA NA TOOOPIE
A w ogóle to świat schodzi na psy. Sama piszesz, że rodzina, że bliska, a życzenia sms-em wysyłasz. Się nie dziwię, że Cię na zaprosiła. Sms-em to można zapytać co ma na obiad, a nie życzenia składać...

Gość apudlina
albo nie iśc moze nie chce wyprawiac bo np gdyby jej rpzeszkadzał środek tygodnia naapisałaby zapraszam na kawe w sobote czy niedziele wysłąalas życzenia wie jest ok o co ci chodzi

i samo to ze siedzi to by mnie tez meczylo nie musialabym kawy robic zeby byc wkurwiona ze ktos nie szanuje mojego spokoju jakby chciala zaprosic to by zaporosila skoro nie zaprosila to nie badz nachalem i daj dziewczynie spokoj w jej urodziny chociaz :o ja pierdole jak to ludzie za grosz wyczucia nie maja jednak :o

Gość yfghgfhgf
trzeba było zadzownic! nie jakis sms

Gość ajvena67
Jestem tego samego zdania,Jest srodek tygodnia nie zawracaj kobiecie glowy.Ja bym nie byla uradowana z nieproszonych gosci ty bys byla???

Gość dzorzdżina
nie przychodzi sie do kogos bez zaproszenia jeśli chodzi o świetowanie pewnej okazji to nie komuna, świat się zmienił teraz trzeba zaprosić daj spokój kobiecie