Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość querra

Mój chłopak skończył prawo, a wasi co skończyli?

Polecane posty

Gość vgt67bo nie maja b
ja wyzsze, moj po zawodowce ja bezrobotna on ok 6 tys-mechanik:)

Gość a jjaaaa
gsdkmefn -- no tak , jest jeszcze taka ewentualność . Jednak to sporadyczne przypadki . Przygłupa to się ma na boku ;)

Wykształcenie to dziś nie wszystko.W czasach gdy prawie wszyscy studiują lub studiowali liczy się też kreatywność,życiowa mądrość,zdolność do dostosywania się do dynamicznej rzeczywistości .

Gość kura z kurnika
a studia zaoczne to normalne nie sa? mój chlopak studiuje na politechnice poznanskiej.\ kierunek techniczno matematyczny. zaocznie. zarabia ponad 3 tys na reke a ma dopiero 22lata. uwazasz ze osoby ktorych utrzymuja rodzice i "studiuja sobie normalnie" są lepsze? wkurwiaja mnie takie tematy. normalne studia to przedluzenie licum i beztroski. ja sama studiuje scisly kierunek na panstwowoej uczelni i rowniez pracuje w zawodzie. amen.

Gość fafafafdagg
a co Ty skonczylas??

Gość ajjjaaaaaaaaaaas
HA HA SKOŃCZYŁ PRAWO ALE NIECH ZGADNĘ NA ŻADNĄ APLIKACJĘ SIĘ NIE DOSTAŁ BO CHYBA JEST CIENKI SKORO STUDIOWAŁ PRAWO 5 LAT I NIE DAŁ RADY ŻADNEJ APLIKACJI NO NIE MAM RACJI.

>ja sama studiuje scisly kierunek na panstwowoej uczelni i rowniez pracuje w zawodzie. amen. X Ale to też musisz studiować za kasę albo za jajka.

Gość kaaaaaaaaaaaaaajaa
ja jestem w trakcie studiów ekonomicznych i pracuje w kancelarii komorniczej:D nikt mi nie wierzy ze dostałam sie bez znajomosci, a byłam na stażu i się sprawdziłam więc mnie zostawili, choć powiem ze łatwo nie jest

Gość fscdzczxc
Zaoczne normalne nie sa - jak sama nazwa wskazuje ;-) norma - zwyczajne etc. zaklada sie, ze zwyczajnie ktos pozna tyle i w takim czasie. Zaocznie - oznacza, ze ktos mial duzo mniej nauki i srednio duzo nizsza wiedze, ale cos tam wie i dyplom "zaoczny" dostanie. Oczywiscie to nie ma znaczenia, bo jak kogos sie zatrudnia to podlug tego co umie, w innym przypadku firma ryzykuje :-). Co do prawa - nie martw sie, statystycznie jest to jedna z najwiekszych grup zawodowych. Totez wiele kobiet moze powiedziec, ze ich chlopak skonczyl prawo. Ale bardzo podobaja mi sie odpowiedzi w rodzaju czwarte piwo :-)