Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Agata*^^

Pierwsza miesiaczka

Polecane posty

1. Kiedy po pierwszej miesiaczce trzeba udać sie do ginekologa ? 2. Jak zmieniło sie wasze zycie po pierwszym okresie ? 3. Macie dość okresu ? 4. Jakie mialyscie obiawy pierwszej miesiaczka ?

1. powinno sie isc po pierwszej miesiaczce. kilka dni po?? ale ja jak bylam pierwszy raz u ginekologa to glupio sie czulam bo wkolo same kobiety w ciazy byly :-P 2. pamietam ze jako nastolatka dostalam pierwszej miesiaczki to nie rozumialam za bardzo jeszcze co to oznacza, dopiero po drugiej, trzeciej dotarlo do mnie ze wiaze sie to z roznymi ograniczeniami, chociaz nie dla kazdej dzieczyny. 3. tak, mam dosyc okresu mimo ze mam juz 28 lat. 4. nie mialam zadnych objawow, wogole nie spodziewalam sie ze moge dostac okres, malo wtedy jeszcze wiedzialam o dojrzewaniu. nie widzialam w sobie objawow zblizajacej sie miesiaczki mimo ze wiedzialam ze urosly mi piersi, ze mam wlosy pod pachami i wydzieline, na ktora wtedy mowilam "wybielacz" :-P

Gość lalale
1. jeśli bedziesz czuć sie żle ,będą bolące miesiaczki !! ale dziewice bada sie przez odbyt więc jest to nieprzyjemne! 2. bó ból 3. tak 4. przyszedł z zaskoczenia!!! żadnych