Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam77771

czy ona będzie dobrą zoną /poradzcie co robic PROSZE

Polecane posty

Gość hahahahahaha ;-)
Grubsza akcja ta Twoja laska. Tez mialam taka kolezanke co jak przychodzila do mnie to nie byla na diecie i zjadala wszystko. A jak ja u niej bylam to ona nagle nic w domu do jedzenia nie miala i na diecie byla....... Wiesz moze faktycznie Twoja laska jest na diecie i niechce trzymac w domu jedzenia zeby ja nie kusilo, a u Ciebie jak widzi ze nalozone to sie skusi jak caly czas glodna. Aczkolwiek jak bedziesz sie do niej wybieral nastepnym razem to wez do niej zadzwon i zapytaj czy mozesz liczyc na jakas kolacje bo nie wiesz czy masz isc do sklepu i czy czegos nie kupic poniewaz jestes glodny. No i zobaczysz co Ci odpowie.... Jak Ci powie ze nie ma jedzenia to powiedz jej ze cos kupisz i kup chlopie sobie na co tam masz ochote i idz do niej z tym jedzeniem. Zrob kolacje dla niej i dla siebie i zobaczysz - jak zje to poprostu jej powiedz ze jak przychodzisz sie bzykac i spedzac czas to jestes glodny i oczekujesz cos na kolacje - tak jak ty zapewniasz jej kolacje u siebie...... a jak nie poskutkuje znaczy sie ze jest sknera i w przyszlosci bedzie robila tygodniowe zakupy w jednej malej reklamoweczce za 20 zl - no chyba ze ty postawisz - no i od ciebie zalezy czy Ci to pasuje czy nie

Gość mmmmmmnnnnnn
no i dała ci to zarcie juz czy nie

Gość odchudza sie, to nie zadaj
ze bedzie robic wypasione kolacje, bo na wieczor niezdrowo jest jesc, a jak jestes glodny to jej powiedz i pewnie cos znajdzie w lodowce (chocby mrozone warzywa na patelnie)