Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabadabadoooooooooooo

Mandaty w UK.

Polecane posty

Mam pytanie o mandaty, czy jeśli parkuję w niedozwolonym miejscu to zapis na mandacie będzie się różnił czymś od sytuacji, w której dostaję mandat, bo np. darmowy parking jest od 4 a zaparkuję już o 3? Proszę o odpowiedź.

na mandacie jest napisany dokładny powód jego przyznania, czas, miejsce itede

Czyli nie jest to prawda, że do Penalty Charge jest jeden standardowy druk? Jest Pan/Pani pewien/pewna?

Gość ghjkhkjhjkkhjk
na kazdym masz napisane za co dostales mandat !! jak moze bys standartowy..? ludzie..:D

Nie śmiej się, ktoś mi próbuje taki kit wcisnąć, dlatego się upewniam, że mam rację, myśląc, iż jest to kit

Traffic wardens maja taka drukarkę przy sobie i wpisują za co jest mandat na miejscu przy samochodzie , wpisują czas ,miejsce i przewinienie .

Gość alfajed
jak jest mandat od councilu to moze byc inny druk, bo kazdy council ma swoje

to chyba logiczne, bo jest czas i miejsce. U nas w Portsmouth Parkingowi robią jeszcze zdjęcie. tak żeby nie było że cię tam nie było;)

Gość eweeeee29
j.w. akurat jestem na bierzaco;) dotknelam kolem na biala linie oddzielajaca miejsca parkingowe, jest napisane za co i o ktorej godzine i sa nawet incjaly wystawiajacego,

Gość Aparat007
Z tego co wiem nie ma standardowego mandatu na wszytko, kazdy ma napisane za co jest przewinienie. However, czesto mozna sie odwolac i nie placic nic. ;) Czesto urzedy nie maja pozwolen na zmiany znakow, lub egzekwuja kary w nielgalnych miejscach, lub tez nie postepuja wg wytycznych. Czesto pokazuja przewinieni na kamerze video ale juz nie pokazuja znaku ktory rzekomo pominales. Generlanie zawsze sie mozna do czegos przyeczpic i odwolac. Mi sie udalo odwolac kilka razy i okazalo sie , z emialem racje i nieslusznie przynzali kare. But I like to challenge everything and everyone.:)