Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturzystka 2013

Obliczanie pkt z matury

Polecane posty

Gość maturzystka 2013

witam, potrzebuj pomocy w obliczeniu pkt z matury. Chciałabym policzyc mniej wiecej jaki bede miala wynik z matury i czy bedzie on w miare na poziomie zeszlorocznego progu. przypuśćmy, że z - polskiego bede miala to minimum 30%- 15 pkt - z matematyki rowniez 30%- 15 pkt - a z rozszerzonego niemieckiego 80% chce policzyc moje minimum z matury gdyz wole sie pozytywnie zaskoczyc niz roczarowc gdy otrzymam wyniki z matur :) podaje linbk do str gdzie moznawziac wzor na obliczenie pkt https://irk.uw.edu.pl/katalog.php?op=info&id=S1-GER&kategoria= oczywiscie bylabym wdzieczna za wszelkie odpowidzi

Gość akacjaaaaaaaa
do matury masz jeszcze sporo czasu wiec spokojnie bedziesz jeszcze miala czas na obliczenie

Gość ixyyyyyyyyyyy
lepiej nie podchodz do matury skoro nie potrafisz sobie obliczyc pkt

Gość akacjaaaaaaaa
ixyyyyyyyyyyy jak bys byla taka inteligentna to bys pokaza, ze potrafisz obliczyc, bo madra osobe mozna udawac przez internet

Gość ixyyyyyyyyyyy
ale ja nie mam zamiaru niczego tobie udowadniac skoro autorka chce podchodzic do matury, zdawac na studia to powinna sama sobie poradzic z obliczeniem ilosci pkt tepak? bo nie chce policzyc leniwej dziewczynie ile bedzie miala pkt?

Gość HuszuAsz
"chce policzyc moje minimum z matury gdyz wole sie pozytywnie zaskoczyc niz roczarowc" a jak będzie mniej niż 30% :D

Gość rozczarowana czlowiekami
do czlowiekow powyzej.. zal mi was i polskiego spoleczenstwa, zamiast udzielic pomocy ludkowi lepiej wam jest ta osobe krytykowac i w jakis sposob zdolawac... wyszczekany w gebkie moze byc kazdy, ale lepiej zeby nikt sie do waszego poziomu nie znizal .. nie jestem na ogol chamska ale zycze wam takiej samej sytuacji, gdy bedziecie w potrzebie ( niewazne jakiej) zeby inni was jeszcze dobili i w taki sam sposob potraktowali... Amen

Gość klklklklk
65,8

Gość olusiaaaa
tez jestem zainteresowana tym kierunkiem :) klklklklk mogłbys przedstawic w jaki sposob obliczyles wynik? chetnie tez bym sprawdzila :)

Gość olusiaaaa
czy ktos podpowie, w jaki sposob moge to obliczyc ? :)

Gość yyyKafeKrytykant
zajrzyj na strone i sobie policz

Gość karkunus
ciekawy topic, napewno zainteresuje wikszosc maturzystow, rowniez chetnie chcialbym wiedziec jak to obliczyc, nie rozumiem jedynie o o chodzi z ---- wagi (wielokrotności 5%).? pozdrawiam karkunus :)

Gość zdj
67.6

Gość karkunus
autorze wypowiedzi wyzej, moglbys napisac rownanie? jak podstawiles liczby?

Gość karkunus
help! pomozcie :)