Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto pyta nie błądzi......

Czy zostawiliście kiedyś kogoś tylko dlatego,że...

Polecane posty

Gość jjjjjjajajaja
Podaruj sobie faceta. Nie ma czego zalowac. Nie czujesz,ze jestes gotowa, to tego nie rob i nie daj sie zmusic. Nie chce czekac, niech idzie sobie do innej. Znajdziesz lepszego.. Madra z Ciebie dziewczyna, wiec nie daj sie manipulowac humorkami faceta i spoleczenstwa. :)

Gość bajlandos
wez sprecyzuj te pytanie a konkretnie slowa "kiedys" i "kogos"

Gość kto pyta nie błądzi......
Pytanie było chyba dość jasne. Co tu precyzować? Czy była w waszym życiu sytuacja,że rozstaliście się z kimś( kto tworzył z wami związek), tylko dlatego,że ten ktoś nie chciał iść z wami do łóżka. I czy żałowaliście potem tej decyzji?

Owszem. Jeśli dla kobiet seks to nie pierwszyzn, a wzbrania się i kryguje, lepiej sobie odpuścić. Gdy mężczyzna pozwoli sobą manipulować przez seks na samym początku to później będzie już tylko gorzej.... ­

Gość jaaaaaa3
mnie facet zostawił dlatego, ale ewidentnie chodziło mu o jedno nawet nie próbował mnie poznać...

Gość ona 0777
tak rozstalam sie m.in z tego powodu z chlopakiem , czy zaluje, troche tak, bo chcialam tego sprobowac,ale obawialam sie, on byl czasami tak dziecinny,ze nie bylam pewna czy zrobic to z nim... ale troche zaluje,bo dalej jestem dziewica

Gość bajlandos
no ale raz nie chcial isc do lozka czy tegn pierwszy raz w nieskonczonosc odkladal?

Gość jesli naprawde.
Ja pójdę do łóżka tylko z jednym mężczyzną mojego życia, który będzie moim mężem. Nikt mi nie będzie wciskał "mody na dawanie", bo facet wymaga, bo facet chce i potrzebuje. A co to dziecko, że ciągle krzyczy do mamy, że chce lizaka? A czy facetów obchodzi czego dziewczyny potrzebują? Ja chcę helikopter i co z tego? :P Chcieć to sobie każdy może co chce, ale nikt nie ma wszystkiego. Kobiety więcej ryzykują, dziwne, że Was to dziwi, po prostu się szanują. v Potrzebują poczucia bezpieczeństwa, zaufania, prawdziwości uczuć a nie traktowania ich jak przedmiot do zaspokajania swoich chuci, co często nie ma nic wspólnego z miłością. Na żonę też taką "otwartą na każdego swego mena" będziecie chcieli? Wielu jest hipokrytami. Co innego robi, a co innego wymaga. v Jeśli facet jest z dziewczyną tylko dla seksu, to do widzenia. Na powodzenie nie narzekam i dzięki tej selekcji uniknęłam wieeeelu problemów. Nie żałuję tych decyzji. Z perspektywy czasu widzę, że nie byłoby warto i nic dobrego by z tego nie było. v Potem dziewczyny płaczą, że wcale ich facet nie kochał, tylko o jedno mu chodziło. To przecież raczej da się wyczuć. Nie raz też zostają same z dzieckiem, a faceci wkurzają się na alimenty. Gdzie tu mowa o ludzkich odruchach? Wszyscy potem ponoszą konsekwencje, niestety niewinne dziecko też. Dla wielu kobiet seks bez miłości nie istnieje i chwała im za to. Pozdro :)

Gość :):):):):):):)
popieram "przedmówczynię" :)

Gość ja także ją popieram
mądrze mówi

Jeśli kobieta potrafi być z mężczyzną, i nie chce go zaciągnąć do łóżka tylko czeka na ślub, to znaczy, że oblubieńca czeka "porywające" życie erotyczne... A i to tylko w celach prokreacyjnych...

Gość koleszka
Zapamiętajcie sobie jedną z najważnieszych spraw dziewczyny - Im mniej razy uprawiałaś sex, tym bardziej jesteś atrakcyjna dla chłopaków :)

Gość Do - Purga
Nie zgodzę się z Tobą. Znam sporo par, które mają temperament i czekały do ślubu. Cieszą się seksem coraz bardziej :) kręci ich tym bardziej to, że czekali na siebie i że są dla siebie tymi wybranymi. To jak wyzwanie, szczególna intymność. Co jest seksownego w byciu kolejną z wielu? Może chwilowo to niektórych kręci, gorzej jak włączy się myślenie i związek szybko się "wypali". To co mówisz, to jakieś domysły, stereotypy. :D Seks jest Boski, dosłownie i w przenośni :D

Gość Dżennifer
spotykalam sie zsa starszym gosciem 4 lata i zakonczylam bo choc nie jestem jakas napalona laska to sex raz na 3-4 miesiace to lekka przesada,wszystko inne bylo ok,przyjacielski,zabawny,nigdy sie nie nudzilismy........nie zaluje za zerwalam

@ Do - Purga Znasz, powiadasz... Bawisz się z nimi, w trójkąty, czy jak? Bo jeśli nie możesz wypowiadać się tylko za siebie. A jedna jaskółka jeszcze wiosny nie czyni. Nie wspominając o tym, że te co czekają do ślubu często ograniczają się do li tylko seksu waginalnego w pozycji misjonarskiej uważając to za szczyt wyuzdania, a ich małżonkowie szukają mocniejszych wrażeń gdzie indziej...

Gość tak Purga Ty wiesz najlepiej
bo siedzisz u nich pod lozkiem :D

Gość do - Purga
To, że Ty wiesz, że to jedna jaskółka, to Twój problem, ale widać, że nie obracasz się w takim towarzystwie tylko upierasz się przy stereotypach i uprzedzeniach. Wiem, że te pary mają udane życie seksualne, bo poruszaliśmy temat takich przekonań stereotypowych. Z resztą po nich to po prostu widać, że to prawda, czuć między nimi tę aurę miłości, fascynację sobą, okazują sobie czułość. v Poza tym, Ty chyba myślisz, że ludzie, którzy chcą z tym poczekać na bank mają same zahamowania i kochają się tylko by mieć dziecko hahaha :D stereotyp jak byk. Jest przecież sporo literatury na ten temat np. "Seks jest Boski" i są też takie spotkania dla małżeństw by uczyli się siebie i mieli coraz lepsze życie seksualne :) bo to ważne by sobie w ten sposób okazywać miłość. Ważne tylko, żeby nie traktować drugiej osoby egoistycznie, przedmiotowo :)

Tak tak czekają ludkowie 4 lata, bo mają straszną ą ochotę na siebie... Ja tylko ekstrapoluję fakty na przykładzie ogólnodostępnych doświadczeń przegrańców - choćby na tym forum. A ty właśnie otrzymałaś nominację do nagrody imienia Zajdla.

Gość niektorym tylko ruchanie we
lbie takim nie przetlumaczysz, ze ludzie moga sie kochac, a nie tylko pierdolic szkoda czasu na dyskusje z pustactwem :)

Gość do - Purga
Nikt nie mówił, że aż 4 lata. Poza tym, rozumiem, że jeśli człowiek "musi zaraz" (jak dziecko dostać lizaka od mamy) to każdą zdradę może sobie usprawiedliwić, nawet jeśli jego kobieta jest w ciąży i nie może się seksić. A jak facet ma operację i też nie może, to też zaraz kobieta może chodzić na boki? To ma być miłość wg Ciebie??

Gość hahah Purga
Czyli Twoim zdaniem, facet, który się nie puszcza na lewo i prawo to przegraniec :D hahahah, żart roku normalnie. Żadna kobieta, która się szanuje, nie będzie z puszczalskim facetem, który nie myśli głową... i jest aż takim egoistą. Egoiści nie powinni się w ogóle wiązać.

do - Purga & hahah Purga Jeśli ktoś potrafi nie uprawiać seksu miesiącami,bądź latami, a po ślubie intensywnie to robi to oznacza tylko chwilową aberracje, nerwicową reakcję na zmienione warunki. Później łał przemija i seks jest raz na wiele miesięcy. Wiem, że ludzie o myśleniu życzeniowym liczą, że u człowieka jest prztyczek który na zawołanie wyłącza, bądź włącza popęd i pokrętło, którym można regulować jego natężenie. Cóż niech myślą tak dalej. 8 Chciałby też zauważyć, że jeśli mężczyzna nie może dłużej, bądź jest w dole finansowym, albo po prostu na saksach, większość kobiet właśnie to robi - chodzi na boki. A każda przecież przysięgała w kościele.

Gość do - Purga
Skąd masz takie dane, że większość kobiet zdradza?? Jakoś większość moich znajomych NIE zdradza. Może akurat Ty w takim towarzystwie się obracasz, ale to NIE jest NORMA. Często wielu facetów sobie wmawia, że kobiety są aż tak zepsute, po to żeby mieć usprawiedliwienie na traktowanie ich przedmiotowo i podobne zdrady. v Znam sporo kobiet, które są młode i atrakcyjne, mężowie odeszli a one nadal są wierne, bo przecież to, że ich przy nich nie ma, nie znaczy, że przysięga małżeńska jest nieważna. Są same świadomie, z wyboru. Podziwiam je i w takiej sytuacji zachowałabym się tak samo jak i większość moich kumpel. v Oczywiście nie jest to łatwe, a najłatwiej jest odegrać się czy robić podobnie... tak jakby nagle przestawali być małżeństwem. Jest niestety moda na mylenie wolności ze swawolą, czego wielu nie akceptuje, za to są obrażani. Ja jednak będę takie osoby zawsze szanować.

Gość do - Purga
Jeśli obie osoby nigdy jeszcze nie spały z kimś, to łatwiej jest im czekać :D A poza tym, jeśli ktoś już jest doświadczony, to popęd może pomóc im rozwijać pasje i uprawiać sport. Na Odwyku dla seksoholików jest np. zakaz seksu i masturbacji przez kilka tygodni. Tam jeden gwiazdor stwierdził pod koniec terapii, że dzięki temu, że się nie masturbuje, odzyskał wenę twórczą, co jego samego zdziwiło :)

Gość u córeczki koachanki
gdzie pianino z plabani? pyta biskup