Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

daga2307

Chlamydia a ciaza

Polecane posty

Czesc dziewczyny. powiedzcie mi prosze czy ktoras z Was miala taki przypadek? zaszlam w ciaze i dowiedzialam sie, ze choruje na chlamydie... w zeszlym tyg poronilam.... czy ktoras z Was choruje tez na to? pozdrawiam

powiedzcie prosze kiedy lekarz powinnien zrobic badanie. mi zrobil dopiero na 3 wizycie od stwierdzenia ze jestem w ciazy. sadzicie ze ta bakteria mogla byc przyczyna poronienia???

biore juz antybiotyk, partner tez ale ja chce zaczac starania o dziecko juz w przyszlym miesiacu... wiem ze to bardzo wczesnie ale wiem, ze jak przyjme cala antybiotykoterapie to wylecze sie i mam nadzieje, ze tym razem uda sie z dzidzia

Gość kiki-friki
kobieto chlamydia uszkadzaja ciaze zapomnij ze zaczniesz sie starac o dziecko za mc no chyba ze ci nie zalezy na zdrowiu kolejnego,wyzdrowiej niecch organizm odpocznie i dobrze radze poczytaj o tej chorobie to bardzo powazna sprawa

Gość Dokładnie jeśli
zależy Ci na ciąży bez powikłań, zdrowiu dziecka to poczekaj. Jeśli Ci nie zależy staraj się odrazu tylko przy kolejnym poronieniu nie płacz na kafe.

nie rozumiecie mnie. ciaza byla dla mnie duzym szokiem jak mialam 19 lat postawiono mi diagnoze ( kilku lekarzy ), ze nie bede miala dzieci. az tu po latach spoznial mi sie okres... w sylwestra zobaczylam 2 kreski. z poczatku nie dowierzalam... w miedzyczasie klocilam sie o to z partnerem (dla niego to tez byl szok) i stracilam prace. w dodatku doszlo kilka dosc powaznych problemow... w miedzyczasie jeszcze dowiedzialam sie ze choruje na chlamydie, a dzien po tej wiadomosci wyladowalam w szpitalu i dowiedzialam sie ze serce mojego malenstwa nie bije ok ok 10 dni. bardzo mi zalezalo na tej ciazy... w 6 tc wyladowalam w szpitalu, mialam krwawienia. dostalam tylko witaminy. lekazre stwierdzili, ze krwawienia sa normalne. ja od tego momentu zaczelam sie oszczedzac... zdrowo odzywiac... duzo swiezego powietrza i relaksu... niestety przez ta bakterie i przezv naprawde duzy stres nie udalo sie

Gość kiki-friki
zajdziesz zapewne ponownie w ciaze jednak chlamydia trachomatis to choroba weneryczna pamietaj o tym wylecz sie dokladnie zacznij dobrze odzywiac i wtedy staraj sie ponownie o ciaze ,mi wykryto po porodzie chlamydie niestety za pozno-dziecko jest w ciezkim stanie

Gość bialamasajka
Przed staraniami warto jest sobie zrobić test. Są też specjalne do domowego uzytku nie trzeba chodzić do lekarza specjalnie. Z tego co się orientuje to firma Cyclotest je produkuje

bialamasajka a orientujesz sie moze gdzie mozna kupic taki test dla mezczyzny? i czy wogole jest to mozliwe? pozdrawiam serdecznie