Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona obżarstwem

ciągle jestem głodna

Polecane posty

Gość przerażona obżarstwem

W sobotę zaczynam 9 miesiąc. Przytyłam 9 kg, do tej pory jadłam zupełnie jak przed ciążą. Zero zachcianek. Od 2 - 3 tygodni wieczorem i w nocy ciągle jestem głodna. W ciągu dnia jem trochę więcej a wieczorami mam ochotę zjeść nawet światło w lodówce. Też tak miałyście? Zaczynam podjadać chrupki i chipsy, których NIGDY nie jadłam. Wczoraj frytki na obiad sobie zrobiłam i po 2 godzinach byłam głodna, a przedtem nawet nigdy kolacji nie jadłam. Jak myślicie czy tak będzie aż do porodu? chyba mi brzuch pęknie.

Gość luzik guzik pewnie tak bedzie
Do konca. Teraz najwiecej tyje dziecko. Ja cala ciaze zarlam jak glupia,na szczescie nie przytylam duzo. Teraz 9 msc dalej zre bez opamietania a waga stoi w miejscu od 2 tyg. Az sie zmartwilam,ale tak podobno moze byc. Ja to moge jesc non stop. Od 18 zjadlam 3 kanapki, plaster karkowki, jablko,gruszke,rzadek czekolady i dalej mnie ssie w zoladku.

ja jestem w 16 tc ciazy i powiem Ci ze w ciagu dnia w ogole nie jestem glodna araczej jem jak dawniej za to w nocy to jakbym drugi zoladek dostala :/