Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zna ktoś sposób na zakwasy?

ZAKWASY!!! pomocy!

Polecane posty

od 2 dni ćwiczę żeby schudnąć, ale ...no właśnie...mam straszne zakwasy w udach, jak sobie pomóc?

Gość amperas
gorąca kąpiel, masaz i delikatne rozciaganie

schodziłam dziś po schodach ja jakiś paralityk:( boli strasznie:(

Nikt nie mówił, że odchudzanie jest łatwe, trzeba się przygotować na zakwasy na początku i setki litrów wylanego potu, ale efekty będą i to długotrwałe. A kto myśli, że bez ćwiczeń schudnie 10kg w 14 dni bez ćwiczeń to za 21 dni będzie miał wiecej kg niz przed rozpoczęciem diety "cud"

przede wszystkim rob porzadna rozgrzewke przed ciezszym treningiem a teraz kiedy sa zakwasy to goraca kapiel z sola morska pozniej jak wyjdziesz i wygrzejesz miesnie to nacieraj mascia jakas rozgrzewajac (bursztynowa,ben-gay itp) no i nastepnego dnia nie rob zadnej przerwy tylko pocwicz troche porozciagaj sie

no właśnie dziś jak wstałam poczułam, że zakwasy się pojawiły. ale ćwiczyłam dziś znowu, jestem zdeterminowana, żeby schudnąć te 9 kg. nie ćwiczę długo, po 15-20 minut dziennie. rozgrzewka, ćwiczenia na spalanie tkanki tłuszczowej i ćwiczenia rozluźniające. na razie nie chcę się forsować. do tego rzuciłam niedawno palenie i moja kondycja nie jest najlepsza. ale z czasem planuję wydłużać ćwiczenia a z wiosną zacząć biegać. więc muszę nabrać trochę formy. ale ból jest. nie zamierzam przestać. po kilku ćwiczeniach rozciągających ból mija, ale przez resztę dnia nadal go czułam.

Gość gość
Tu jest kilka wypunktowanych sposobów na zakwasy: www.zakwasystop.blogspot.com