Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filipsiara

Brzuch mnie boli po warzywach:/

Polecane posty

Gość filipsiara

:( boli jak diabli i jest wydęty, niedlugo juz nic nie bede mogla zjesc bez bolu:(

Gość G.o.ś.ć
Po jakich warzywach? Ile zjadłaś?

może zjadłaś za dużo błonnika? pewnie niebawem czeka Cie posiedzenie na tronie ;p masuj brzuch (wciskając go dosyć mocno) to może przyspieszysz kupę :D

Gość filipsiara
zwykle warzywa na patelnie, jakies 250g :/ byly tam kukurydza, ziemniaki, brokuly, papryka, fasolka i chyba cebula czy por.

Gość zxzxzxzxzx
i się dziwisz? brokuły i fasolka i gotowe wzdęcie ;) przejdzie, napij się wody - przegotowanej letniej

Gość filipsiara
ale mnie tak boli ze jak nacisne to albo bede wyc albo zemdleje, boli tak jakby mnie nagle skurcze łapały:/

Gość G.o.ś.ć
To dziwne, że po warzywach coś boli, może je przypiekłaś Masz widocznie podrażniony układ pokarmowy, musisz uważać, co jesz.

Gość filipsiara
brokuly wzdymaja? to wychodzi na to ze poza marchewka zadnego warzywa nie zjem ;/

Gość filipsiara
nie przypieklam, byly w sam raz. ehh wielu rzeczy zjesc nie moge ale zeby teraz warzywa na patelnie tez tak dzialaly to ja juz nie wiem. kiedys te warzywa tak na mnie nie dzialaly, owszem nie moge jesc kapusty, jablek i cebuli ale z reszta problemow nie mialam, co troche sie okazuje ze wiecej rzeczy mi szkodzi. nawet nie moge sie zdrowo poodzywiac

Gość G.o.ś.ć
Możesz, tylko teraz dietka, aby wyjść z kłopotów, bo najwyraźniej masz zaostrzenie objawów. A piłaś colę? Miałaś jakieś objawy?