pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 19, 2013 to taki który nie zabiera pościeli ha ha dobre c'nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobieta dobra w łóżku. Napisano Luty 19, 2013 taka co potrafi spać po jednej, z góry ustalonej stronie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 19, 2013 z góry ustalonej przez kobiete ma się rozumieć? no to ja taka właśnie jestę )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bez dwóch zdań Napisano Luty 19, 2013 nie rozumiem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trabant 102s Napisano Luty 19, 2013 cześć Migociu - wpadniesz dziś na forume? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawdziwa kobieta sypia Napisano Luty 19, 2013 na całej szerokości łoża facet zaś jak pies winien zwinąć się w jak najmniejszy kłębek przy jej nogach lub na podłodze :) rzekłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajansiarz 0 Napisano Luty 19, 2013 Najlepsza kobieta w łóżku to taka, która jest w nim krótko (np. w wyniku nocnego spadnięcia się na podłogę i braku sił do powrotu). Ważne żeby przy tym nie zabrała kordły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 19, 2013 a jakie to te dwa zdania muszą być żebyś zrozumiał(a) ? :O trabant mówisz o forumie dla transów und pedałuf? no przecie jestę tam cały czas :O zawsze można mnie tam spotkać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawdziwa kobieta sypia Napisano Luty 19, 2013 zresztą dla mnie czy pies czy facet - wszystko jedno :D psy nawet lepiej liżą moją łiłę- rzeklam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 19, 2013 tera się będziecie przekrzykiwać kto powinien spać na podłodze? no jak dzieci, jak dzieci... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trabant 102s Napisano Luty 19, 2013 to chodź Migociu na ten kurwidołek f23 i rozruszaj to niemrawe towarzycho liżace mini-jaja typusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pregnant finger Napisano Luty 19, 2013 a Ty ciągle o tych dzieciach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawdziwa kobieta sypia Napisano Luty 19, 2013 przepraszam najmocniej, nie robiłem kupy od tygodnia, ciśnie mnie, ale nic nie wychodzi, dlatego z frustracji podszywam się pod prawdziwą, zaradną kobietę, która potrafi zorganizować sobie spanie niczym PANI, nawet w nieswoim łóżku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trabant 102s Napisano Luty 19, 2013 Miga - a rozmawiałaś z kafeteryjnymi kocmołuchami o nucku? jakie były opinie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 19, 2013 pregnant finger } chyba Ci no a tak poza tym to fajne ubranka dla maluszkuf dzisiaj widziałam takie słodziutkie ((())) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawdziwa kobieta sypia Napisano Luty 19, 2013 podszyw! nawiasem mówiąc, zawsze rano robię sobie lewatywę z psiej spermy i dlatego nigdy nie mam zaparć dłuższych niż 14 godzinne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 19, 2013 trabant tak na serio to chyba mnie z kimś mylisz. przepraszam, ale widzisz... życie kureskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barnapapa Napisano Luty 19, 2013 a ja wam mówię, że dobra kobieta to taka, która nie śpi w cudzym łóżku :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawdziwa kobieta sypia Napisano Luty 19, 2013 tu jeszcze raz podszyw. chciałem tylko zakomunikować, że oderwaliście mnie tym tematem od srania, za co chooy wam w mordy a teraz na kibel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 19, 2013 barnapapa } ale czasem jak śpię u kogoś (w sensie nie u siebie w domu tylko np u koleżanki) to co? już od razu zła jestę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
królikov 1 Napisano Luty 19, 2013 czyli po chłopsku chcesz nam zakomunikować, że zawsze marzniesz w nocy? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość floppi Napisano Luty 19, 2013 na http://toster.pl widziałem jednakowoż lepsze dowcipy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 19, 2013 że niby ja jestem dobrym facetem w łóżku nie zabierającym kobiecie pościeli, dlatego marznę ? oh królikov Ty i te Twoje zaczepki. no, ale co Ty możesz wiedzieć o facecie w łóżku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sossssssss 0 Napisano Luty 19, 2013 Sonia - pupa namber łan ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 19, 2013 :D ciepły jak zwykle musi wyebać swoje 2 grosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nosal4567 Napisano Luty 19, 2013 pśp widzę nadal króluje na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 19, 2013 króluje? wypraszam sobie ja tu troluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
królikov 1 Napisano Luty 19, 2013 o proszę, jednak jakieś logiczne myśli układają się w tej Twojej główce wiem to samo co Ty o kobiecie, ale nie ograniczam się tym razem do łóżka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość EleGannt Napisano Luty 19, 2013 pśp - pupa namber łan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Element of One 0 Napisano Luty 19, 2013 A dobra dziewczyna w łóżku to taka która jak zrobi lodzika to aż wessiesz dupą prześcieradło ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach