Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadsddsa

Nie widzęsensu w dbaniu o siebie, bo według mnie nie jestem ładna

Polecane posty

Gość sadsddsa

Nie jestem tak ładna jak bym tego chciała... ciągle o tym myślę :O Nie jestem też tak fajna/inteligentna. Te myśli mnie dobijają. Nie umiem normalnie żyć bez zadręczania siętakimi głupotami... jak to zmienić?

Gość pomyśl może
że nie ma drugiej takiej osoby jak Ty. Ja też tak czasami myślałam, ale to jest raczej kiepskie...mam obiektywnie ładną koleżankę, każdy się gapi, a jej charakter - w środku kipi jadem, zazdrości wszystkim i wszystkiego. Więc piękno zewnętrzne niczego nie gwarantuje. Ja np. miałam wypadek, leżałam potem czekając na pomoc i zastaanwialam się czy będę chodzić...od tej pory mniej czasu poświęcam swoim defektom urody, za to codziennie się cieszę, że biegam, chodzę, skaczę. takiego nastawienia Ci życzę :)

Gość sadsddsa
Moje jest bardzo powierzchowne, wiem o tym. Gdy byłam chora też myślałam, że przestanęmyśleć o głupotach... ale jednak. Wiele mi się mnie nie podoba. Np uśmiech (mimo, że zeby proste). Dlatego staram sięnie uśmiechać

Gość pomyśl może
to akurat błąd. Uśmiech jest bardzo ważny i jest najlepszym makijażem kobiety. Zajmij się pasjami, nauką, przyjaciółmi, za dużo może czasu masz na myślenie i dlatego tyle o tym myślisz?

Się odezwał Megatroll. Ale słyszałaś jakąś informacje zwrotną, czy po prostu szukasz dziury w całym.