Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ??? ???

facebook - dziwna sprawa...prosze o pomoc.

Polecane posty

Gość ??? ???

Facebook wprowadził jakiś czas temu "raporty doręczeń", czyli informacje o tym czy i kiedy osoba do której pisaliśmy odczytała naszą wiadomość. Raport pojawia się w postaci słówka "wyświetlone" oraz daty i godziny odczytania pod nasza ostatnią wiadomością. Mam wobec tego pytanie - czy taki raport można cofnąć? Czy rozmówca mógłby np użyc w przypadku naszej wiadomości opcji "oznacz jako nieprzeczytane", co spowodowało by zniknięcie raportu u mnie? Czy też jeśli raz informacja o wyświetleniu wiadomości zostanie przesłana do rozmówcy to nie ma już mozliwości cofnięcia jej? Wysłałam wiadomość do pewnej osoby, wiem na pewno że dotąd nie miała i nie będzie miec jeszcze przez jakis czas mozliwości zajrzenia na facebooka i odczytania tego.Dziś pod wiadomością pojawiła się informacja o wyświetleniu z dokładną porą. Godzinę pozniej zniknęła, a moja wiadomość ponownie wygląda jakby nie została odczytana. Bardzo prosze o jakąś informacje, bo nie wiem co myśleć - czy to tylko jakis niewinny błąd facebooka czy tez ktos ma dostep do konta, czyta wiadomości i probuje to w jakis sposób maskować?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować