Gość ??? ??? Napisano Luty 19, 2013 Facebook wprowadził jakiś czas temu "raporty doręczeń", czyli informacje o tym czy i kiedy osoba do której pisaliśmy odczytała naszą wiadomość. Raport pojawia się w postaci słówka "wyświetlone" oraz daty i godziny odczytania pod nasza ostatnią wiadomością. Mam wobec tego pytanie - czy taki raport można cofnąć? Czy rozmówca mógłby np użyc w przypadku naszej wiadomości opcji "oznacz jako nieprzeczytane", co spowodowało by zniknięcie raportu u mnie? Czy też jeśli raz informacja o wyświetleniu wiadomości zostanie przesłana do rozmówcy to nie ma już mozliwości cofnięcia jej? Wysłałam wiadomość do pewnej osoby, wiem na pewno że dotąd nie miała i nie będzie miec jeszcze przez jakis czas mozliwości zajrzenia na facebooka i odczytania tego.Dziś pod wiadomością pojawiła się informacja o wyświetleniu z dokładną porą. Godzinę pozniej zniknęła, a moja wiadomość ponownie wygląda jakby nie została odczytana. Bardzo prosze o jakąś informacje, bo nie wiem co myśleć - czy to tylko jakis niewinny błąd facebooka czy tez ktos ma dostep do konta, czyta wiadomości i probuje to w jakis sposób maskować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach