Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w tym kraju

W tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem!

Polecane posty

Gość w tym kraju

Technik organizacji usług gastronomicznych Technik technologii żywienia i gospodarstwa domowego Technik handlowiec Lic: Dziennikarstwa i komunikacji społecznej -specjalizacji: public relations Mgr. Kulturoznawstwa -specjalizacji: teatrologii i filmoznawstwa -podyplomowe:administracji -podyplomowe:ekonomia -podyplomowe:rachunkowość Kurs księgowości. Kurs barmański, kelnerski, pizzerski oraz

Gość w tym kraju
Oto gdzie wysłałem swoje CV 150 sklepów (w tym tesco, carrefoury, itp, salony play,orange,itp.) 50 gastronomii (w tym restauracje, mcdonald, kfc, bary,itp 25 ofert biurowych(w tym biura w teatrach, redakcjach,itp oraz agencje reklamowe) W końcu dostałem oferte z kilku fabryk

Gość inżynier serwisowy bann
Ogólnie jest do dupy. ja byłem teraz na kilku rozmowach w upragnionej branży laboratoryjnej i co? Dupa nawet 2,5 netto nie chca dać. Myślę teraz czy nie wyjechać do norwegi pracować w serwisie lapów za ludzką kasę i pierdole ten kraj.

Gość w tym kraju
Miałem jeszcze taki kurs cukiernika. I co z tego mam jak pracy dla mnie nie ma.

Gość inżynier serwisowy bann
Pierdolisz. Pracy dla kelnerów, barmanów czy w cukierni nie brakuje. Chyba o cyzm innym mówimy. Ja mówię że nie ma dobrej płacy a ty że nie ma wogole pracy. Pracy za 1500 -2 tyś masz od huja i jeszcze więcej.

Gość w tym kraju
a podyplomówki się nie liczą??? I administracja? I ekonomia? I rachunkowość??? Może otworzyłbym jakieś biuro rachunkowe, mam kurs księgowości.

Gość w tym kraju
Ale wszędzie chcą doświadczenia. A moje praktyki i kursy się nie liczą. Pani w Urzędzie Pracy doradziła mi bym sobie wpisał jakieś prace dorywcze w CV a ona ta rzekome numery do moich pracodawców, sama będzie jednym z nich. I tak właśnie zrobiłem.

Gość sama nie wiem co
zastanawia mnie kiedy to to wszystko zrobiles? bo chyba masz juz grubo po 30stce...

Gość ALE BAJER!
Czyli wszystko i nic.Pewnie jesteś grubo po piećdziesiątce,że tyle tego wymieniłeś, w rzeczywistości pewnie jak Kiepski, ledwo podstawówka skończona i to 7 klas.Nic dziwnego ze nie pracy z twoim wykształceniem:D:D:D