Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

mojakobieta to ostry paproch

Polecane posty

Dzisiaj moja kobieta pojechala na jeden dzien do matki .Gdy nagle przez pomylke wyslala mi puutego sms przed polnoca..Gdy do niej odzwonilem nie odbierala po parenastu minutach odebrala ,Gdy ja uslyszalem wiedzialem ze jest pijana rozlaczylo cos nas nastepnie miala wylaczony telefon ,za 5 minut miala wlaczony do tej pory nie odbiera telefonu.juz wczesniej ja podejrzewalem ze cos wywinie bo mial jej stary znajomy wrocic za granicy ktory plywa na statkach (ostry zjeb z niego pokazywala m ze na jakims portalu spolecznosciowym robi loda kolesiowi szok) Pojechalem do jej miesciny w domu jej nie ma,wiedzac na jakiej ulicy mieszka ten koles a raczej sie buduje )dom jest nie zamieszkaly ale dzisiaj palilo sie swiatlo na gorze .I teraz spac nie moge jutro ja spakuje i zawioze jej rzeczy nienawidze kurwy .Co jej by tu napisac w esach???jakies podpowiedzi z gory dziekuje za odpowiedzi

Gość Wazopresyna
nie dzialaj pochopnie. napic sie mogla ale nie musialo dojsc z kolega do niczego. poczekaj i porozmawiaj z nia, sprawa moze wygladac zupelnie inaczej niz ty to zobaczyles.

Gość taki jeden facet 28
wypisz wymaluj moja była. Powiem Ci tak to co teraz opisujesz to są tylko i wyłacznie twoje domysły bo sobie dopasowałeś ,że skoro ona jest pijana + koleś którego nie trawisz = zdrada. Druga sprawa to widać ,że nie masz zaufania do swojej kobiety teraz pytanie dlaczego ? Wniosek z tego taki ,że nie pasujecie do siebie bo ona widocznie jest bardziej wyluzowana niż ty i przez dłuższy czas byście się męczyli. Trzecia sprawa to to co Ty uskuteczniasz to jest chore w jakimś sensie bo skoro sam wyzywasz swoją kobietę od kurew to coś tu jest nie halo.

Gość Bulinka8484
To jest też moja historia :) Mam chłopaka, powiedziałam mu, że spotkałam się z kolegą (haha też zza granicy). O jak się wkurzył. Wyobrażał sobie, że z nim spałam, że tylko spotkaliśmy się na sex, że go zdradziałam, oszukałam. I teraz drogi autorze uważaj - on w to wsztystko wierzył tak jak Ty, a jaka jest prawda ?! To tylko dawny kolega do którego nic absolutnie nie mam, wypilismy kawe, pogadalismy o dawnych czas i tyle, kazde poszlo w swoja strone i ani o nim nie rozmyslam, ani niczego od niego nie chcialam, a moj zwiazek wisi na wlosku bo jego już się przekonć nie da, że było inaczej :) ehhh ta męska zazdrość.

Gość Bulinka8484
Piotrek pisał dzisiaj o 2 w nocy, pewnie teraz już grasuje po ulicach miasta swojej kobiety z siekierą...czy zobaczymy dzisiaj naszego bohatera w wiadomościach ?!