Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Maja1238

ABORCJA

Polecane posty

Gość zuzuzuzuuziaaa
"Odzywam się, bo dzieci, które są usuwane, nie mogą wykrzyczeć, że nie chcą być zamordowane. " - nie maja nic do chcenia albo do niechcenia, sa na takim etapie rozwoju, ze nie zdaja sobie sprawy ze swojego istnienia. Nie mozesz wypowiadac sie za plody. "Pomyśl-wysłałabyś swojego syna lub córkę do obozu zagłady? Do takiego OŚwięcimia? By zostało zagłodzone lub spalone żywcem?" - oczywiscie, ze nie, a co to ma do rzeczy? "Wierzysz czy nie-Bóg wraz z Twymi rodzicami powołał Cię do życia i Cię bardzo kocha!" - ktory bog? allah, jahwe, wisznu czy swarozyc? "bo masz problem z życiem, więc się zabij i pozbędziesz się wszystkich swoich kłopotów" - nie mam problemow z zyciem, mialam tylko jeden ktorego szczesliwie sie pozbylam.

Gość agonia 36
Komórka jajowa i plemnik przy współpracy z Bogiem są źródłem życia, uuuuu to ty z bogiem moze oswiec mnie jak ten bog wspolpracuje bo przy moich potomkach to moj malzonek tylko wspolpracowal ,oj jak wspolpracowal :) co do reszty twoich debilizmow tutaj wypisywanych to nawet nie wiem czy sie smiac czy plakac

Gość Pan Wladzio
ja też zrobiłem aborcje mojej suce, puściła się z kundlem sąsiadki, a suka rasowa. Weterynarz mówi,że bedzie ok, płody już w kanalizacji. Wiesz, może jakbyś się z rasowym zadawała to byś zechciała urodzić, bo jak suka da kundlowi to tak później jest

Gość Kloszard z centrali
uwazaj zeby jakas suka po tobie sie nie skrobala ;)

Gość zuzuzuzuuziaaa
Co do tematu ma postepowanie nieodpowiedzialnego wlasciciela zwierzecia? szczegolnie podane w taki wulgarny sposob

Gość Pan Wladzio
Bo ty jestes tak samo nieodpowiedzialna

Gość zuzuzuzuuziaaa
nieodpowiedzialny jest rowniez kierowca prowadzacy pod wplywem alkoholu albo maturzysta zaczynajacy nauke dzien przed egzaminem no i?? to nie temat o nieodpowiedzialnosci tylko o aborcji

Gość szzok
zuzuzuz.., Dziecko TAKŻE po urodzeniu nie zdaje sobie sprawy ze swojego istnienia... ALE ZAMORDOWANIE DZIECKA jest ZBRODNIĄ - tak samo przed jak i po urodzeniu!!! Jaką sobie sprawę ze swojego istnienia zdawałaś przez pierwszy rok życia?! Jaką to żeś miała ''własną wolę''?? Jeszcze inny przykład: rodzi się dziecko o 18 tygodni wcześniej niż planowano = WCZEŚNIAK i uda się go uratować - to niby nagle po opuszczeniu łona matki jest wtedy przez ciebie uznawany, za ''zdającego sobie sprawę z własnego istnienia człowieka''?? - A gdyby był jeszcze w łonie matki, to wtedy to dziecko mogłoby zostać przykładnie zamordowane?? W tym wątku na wcześniejszych stronach gdzie są linki do wspaniałych filmów nakręconych miko-kamerą pokazujących pierwsze tygodnie życia dziecka w łonie matki (super jest ten filmik z czkawką 7 tygodniowego dziecka!!! albo ten filmik jak widać bijące serce dziecka które ma 32 dni - w ogóle także te inne filmy zapierają dech w piersi - i pomyśleć, że ja też tak w łonie swojej Mamy....!! - albo filmik jak widać, ze w 6 tygodniu okolica warg dziecka jest wrażliwa na dotyk !!!) ale te filmy uświadamiają jeszcze bardziej jakich OKRUCIEŃSTW, ZBRODNI dopuszczają się niektórzy, czy ci którzy te zbrodnie promują, albo udają, że ich nie ma...

Gość Pan Wladzio
Odpowiedzialność właśnie idealnie pasuje do tego tematu. Nie wzięłaś odpowiedzialności za własne czyny, nie liczyłaś się z konsekwencjami współżycia. Łatwiej Ci było pozbyć się problemu niemoralnym uczynkiem niż wziąść odpowiedzialność za własne czyny i zmierzyć się z tym do czego doprowadziłaś. Kierowca powodujący wypadek poniesie karę za swój czyn, nie uniknie odpowiedzialności, i nie robi tego świadomie. A igranie z powstającym życiem, bawienie się nim lekkomyślne jest oburzające

Gość zuzuzuzuuziaaa
"to niby nagle po opuszczeniu łona matki jest wtedy przez ciebie uznawany, za ''zdającego sobie sprawę z własnego istnienia człowieka''?? " - nie pisalam niczego takiego plod nie ma swiadomosci tak samo jak male dziecko, to co je rozni to fakt, ze plod jest calkowicie uzalezniony od matki. Kobieta w ktorej rozwija sie plod jest jedyna osoba, ktora jest zdolna podtrzymac jego zycie. Noworodkiem czy rocznym dzieckiem moze zajac sie ktokolwiek. Filmy o czkawkach czy bijacych sercach mnie nie interesuja.

Gość Pan Wladzio
A te Twoje porównania o nieodpowiedzialności, widac,że baaaardzo młoda jesteś. Nie wiesz,żę jesteśmy odpowiedzialni nie tylko za siebie, bo w tamtym momencie dałaś i zabrałaś życie istocie. To było życie, naukowcy szukają życia na innych planetach, bakterie czy tym podobne to życie, a zlepek komórek z bijącym sercem to co? I pamiętaj,żę ty nie zabiłaś bakteri z toalety tylko zarodek człowieka, któremu w 6 tygodniu, tak tak, bije serce, mogłaś to usłyszeć na usg, i pojawiają się zalążki paluszków, które są takie malutkie po urodzeniu..... A wiesz jak pachnie taki mały bobasek jak się urodzi, rozkosznie......

Gość zuzuzuzuuziaaa
"Nie wzięłaś odpowiedzialności za własne czyny, nie liczyłaś się z konsekwencjami współżycia. Łatwiej Ci było pozbyć się problemu niemoralnym uczynkiem niż wziąść odpowiedzialność za własne czyny i zmierzyć się z tym do czego doprowadziłaś. " - oczywiscie, ze liczylam sie z tym, ze skutkiem wspolzycia moze byc ciaza. I wzielam odpowiedzialnosc, zamiast rodzic niechciane dziecko usnelam je. I nie pisz o niemoralnych uczynkach bo moralnosc to bardzo subiektywna rzecz.

Gość zuzuzuzuuziaaa
"A wiesz jak pachnie taki mały bobasek jak się urodzi" - wiem, osobiscie urodzilam trojke takich pachnacych bobaskow

Gość Pan Wladzio
I nie oglądaj tych filmów masz racje, bo by Ci pękło serce gdyby dotarło do Ciebie co uczyniłaś. Wmawiaj sobie,że byłaś inkubatorem na nogach. Takie porównanie ciąży to jak porównanie seksu do bycia etui na chu....ja faceta

Gość Pan Wladzio
To jak mogłaś nie chcieć kolejnego Nóż na gardle miałaś?

Gość Pan Wladzio
Nie cieszyłaś z pierwszych ciąż, nie oglądałaś z przejęciem zdjęć z usg, nie czekałaś na ruchy dziecka? To co w Tobie pękło?

Gość zuzuzuzuuziaaa
nie stac mnie na kolejne i nie chce mi sie znowu przechodzic przez pieluchy i nieprzespane noce cieszylam sie z ciazy, jasne, przy pierwszym to byly emocje, przy kolejnych juz rutyna

Gość zuzuzuzuuziaaa
aha,nigdy nie pisalam o inkubatorze na nogach ;) wiem co jest na takich filmach, kiedys ogladalam je namietnie;)

zuzuzuza to dlaczego sie nie zabezpieczałas , skoro nie chciałas kolejnego dziecka?

Gość zuzuzuzuuziaaa
zabezpieczalam sie

Gość Pan Wladzio
Jak trójke wychowałaś to i 3 byś wychowała, nie chce mi się w pieluchach siedzieć to słowa pani wygodnickiej. Nie stać mnie, męża nie masz, nie pracujecie? Na 3 stać a na 4 nie byłoby grosza.

Gość Pan Wladzio
a ta rutyna przy kolejnych ciążach, mówisz bez emocji, jak ktoś kogo rozczarowało pierwsze dziecko, a raczej życie z dzieckiem. Niech zgadne 2 następne ciąże to były wpadki, ale jeszcze wtedy miałaś sumienie

Gość zuzuzuzuuziaaa
owszem nie byloby mnie stac gdyz stracilabym prace i nie pisz o wygodnictwie, wygodnickie nie maja trojki dzieci

Gość zuzuzuzuuziaaa
znowu zle, wpadka to bylo pierwsze nie rozczarowaly mnie dzieci, po prostu ilez mozna piszczec z emocji kiedy dziecko kopie ci watrobe albo wymiotujesz pol dnia czy tez starasz sie rozmasowac kostki spuchniete jak nie powiem co ;)

Gość Pan Wladzio
dla ciebie najlepsze wyjście to podwiązanie jajowodów, wtedy nie będzie nastepnej wpadki, i się o pracę nie będziesz musiała bać i o pranie pieluch.....

Gość zuzuzuzuuziaaa
pozwol, ze sama zdecyduje co jest dla mnie najlepsze a przy okazji- podwiazanie jajowodow nie daje 100% skutecznosci w zabezpieczeniu przed ciaza

Gość Pan Wladzio
Można można. Moja znajoma miała straszne obrzęki w 2 ciążach, po pierwszej po cc zaszła w ciąże po 4 mc, lekarze mówili, żeby może usunąć bo to będzie ciąża wysokiego ryzyka, nie usunęła, pomimo tego,że siedziała w pieluchach na macierzyńskim.

Gość Pan Wladzio
zuzuzuzuuziaaa pozwol, ze sama zdecyduje co jest dla mnie najlepsze no szkoda,że zarodek nie może

Gość zuzuzuzuuziaaa
no coz, kazdy jest inny

Gość zuzuzuzuuziaaa
obawiam sie, ze zarodek jest niezdolny do decydowania i nie potrafi wyrazic swojego zdania ne ten temat

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się